bahsettigin ozellik kontrast orani eger yanlış bilmiyorsam 1000:1 iyi bir oran ama emin degilim kendinde arastirip dogrulasadece hikayeli oyunlar oynayacağım o yüzden 144 hz olsa bile yeterli 2k olması bide ips panellerde siyahı daha iyi gösteren bi özellik vardı bunların olduğu 27 inç bi monitör varmı
Hocam geçen aldığım Gampowerın Kaze dual monitörü benim işime yaradı. Gerek panel kalitesi olsun gerek renk gamutu fiyatı ile iyi ben lansman fiyatı ile 11000 civarı bir şeye almıştım 4K 160hz ve 1080p 320hz olarak kullanılabiliyor gayet kullanışlı.sadece hikayeli oyunlar oynayacağım o yüzden 144 hz olsa bile yeterli 2k olması bide ips panellerde siyahı daha iyi gösteren bi özellik vardı bunların olduğu 27 inç bi monitör varmı
15k ya çıkmış ama düşerse alınabilir gibi duruyorHocam geçen aldığım Gampowerın Kaze dual monitörü benim işime yaradı. Gerek panel kalitesi olsun gerek renk gamutu fiyatı ile iyi ben lansman fiyatı ile 11000 civarı bir şeye almıştım 4K 160hz ve 1080p 320hz olarak kullanılabiliyor gayet kullanışlı.
dediğim hız aşırtma tarzı aktif bir özellikti ama bakayım bibahsettigin ozellik kontrast orani eger yanlış bilmiyorsam 1000:1 iyi bir oran ama emin degilim kendinde arastirip dogrula