MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
www.matbilgisayar.com
Kalitelidir, daha uyguna tabi bunlar da var beğenirseniz;Power Supply Unit) ile anakart için almak istiyorum piyasada kalite olarak en iyinin bu olduğunu gördüm ama ne yazıkki stokta bulmak gerçekten zor bunun yerine alternatif öneriniz var mıdır
Hocam dönüşünüz için teşekkür ederim ama bütçe konusunda sorunum yok ve tek problem stok da bulmak zorKalitelidir, daha uyguna tabi bunlar da var beğenirseniz;
![]()
AsiaHorse Hydrus ARGB PSU Uzatma Kablosu
Bilgisayar Bileşenleri ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır...wraithesports.com
bende istiyorum hocam ve sizinki çok sağlam olmuş tek poblram stok`da bulmak zorBen 2-3 aydır kullanıyorum hocam. Oldukça memnunum. Gpu kablosu da mevcut. İkisi de işini iyi yapıyor. Lian li Strimer wireless serisi benim kablolar.
Alıntıyı görüntüle
Görüntüsünü beğeniyorsanız asiahorse da çok kalitelidir. Yeni nesilde aşırı popülerleşti, daha sade göründüğü için strimer kablolar yerine daha çok bu kullanılıyor.Hocam dönüşünüz için teşekkür ederim ama bütçe konusunda sorunum yok ve tek problem stok da bulmak zor
tşk ederim hocam kaydettim bunu daGörüntüsünü beğeniyorsanız asiahorse da çok kalitelidir. Yeni nesilde aşırı popülerleşti, daha sade göründüğü için strimer kablolar yerine daha çok bu kullanılıyor.