2. el Lian-li strimer wireless 3x8 pin aldım ışıklar yanmıyor

Rexeans

80+
Reaksiyon skoru
15
Az önce 2. el Lian-li strimer wireless 3x8 pin aldım bilgisayarıma taktım ışıkları yanmıyor, driverde falan da görmedim, aldığım çocuğa sordum bunun içinden dongle çıkmıyor dedi 24 pin olanlarda çıkıyor dedi ses etmedim denedim şimdi çalışmıyor çocuğu arayıp geri al demeli miyim yoksa çocuk doğru mu söylüyor dongle çıkmıyor da ben mi birşeyi atlıyorum?

EVET ŞİMDİ 24 PİN KABLOSUNU DA ALDIM MAŞALLAH GÜZEL ÇALIŞIYOR YALNIZ 3X8 PİN YİNEDE ÇALIŞMADI, EKRANA GÖRÜNTÜ GELİYOR UYGULAMA KABLOYU GÖRÜYOR ALGILIYOR AMA HİÇBİR ŞEKİLDE IŞIKLARI YANMIYOR AÇIP UFAK KABLOYA BAKTIM NORMAL BİRŞEKİLDE TAKILIYDI BAŞKA BAKMAM GEREKEN BİRŞEY VAR MI YOKSA KABLO ARIZALI MI ?

Son düzenleme:
Strimer Wireless serisinde yalnızca Anakart kablosundan alıcı çıkar.

alıcıyı peki nereden bulucam anakart kablosu da mı almam lazım
Almazsan kontrol edemezsin takım gibi düşün onları kapak fotomda aynısı var bakabilirsin profilden

alıcıyı peki nereden bulucam anakart kablosu da mı almam lazım
Alıcıyı ek satan Siteler belki olabilir. İncehesap bir göz at. Onun dışında evet anakart kablosu alman gerek bulamaz isen

Almazsan kontorl edemezsin takım gibi düşün onları kapak fotomda aynısı var bakabilirsin profilden
anladım peki şunu soracağım sana, çocuk bana dedi ki kabloyu taktığımda dongle olmadan beyaz ışıkları yanıyordu sadece kontrol edemiyodum, bende beyaz ışıklar da yanmadı bozuk oldugu için mi yoksa dongle olmadığı için mi, eğer dongle olmadığı içinse 24pin kablo alacağım ve bu sorunu çözeceğim, eğer dongle olmadığı için değilse ürün bozuk olabilir, ama çocuk bana çalışırkenki görselini attı beyazken.

anladım peki şunu soracağım sana, çocuk bana dedi ki kabloyu taktığımda dongle olmadan beyaz ışıkları yanıyordu sadece kontrol edemiyodum, bende beyaz ışıklar da yanmadı bozuk oldugu için mi yoksa dongle olmadığı için mi, eğer dongle olmadığı içinse 24pin kablo alacağım ve bu sorunu çözeceğim, eğer dongle olmadığı için değilse ürün bozuk olabilir, ama çocuk bana çalışırkenki görselini attı beyazken.
Yani bozuk olma ihtimali var olabilir bir bakıma ama onu test etmek için mecburen 24 pin Alman gerekir ben 3 kabloya 24 pin anakart gpu kablosu CPU kablosu dahil 10 k para vermiştim

wirelesste usb kontrolcu var, eski versiyonda o ise eski tip kontrolcü var onlar olmadan çalışacağını sanmıyorum.

wirelesste usb kontrolcu var, eski versiyonda o ise eski tip kontrolcü var onlar olmadan çalışacağını sanmıyorum.
anladım o zaman diyorsunuz ki ya dongle al yada 24pin kablo al onun donglesi ile çalışacaktır.
Post automatically merged:

Yani bozuk olma ihtimali var olabilir bir bakıma ama onu test etmek için mecburen 24 pin Alman gerekir ben 3 kabloya 24 pin anakart gpu kablosu CPU kablosu dahil 10 k para vermiştim
sence 24pin kablo mu alayım 4700 tl ye yoksa 1300 tl ye dongle mi alayım

anladım o zaman diyorsunuz ki ya dongle al yada 24pin kablo al onun donglesi ile çalışacaktır.
Post automatically merged:

sence 24pin kablo mu alayım 4700 tl ye yoksa 1300 tl ye dongle mi alayım
Hocam dongle işini cozmezse bu sefer gidip 24 pin almam gerekebilir riske değer diyorsan sen nasıl istersen

Hocam dongle işini cozmezse bu sefer gidip 24 pin almam gerekebilir riske değer diyorsan sen nasıl istersen
o zaman direkt 24 pin al diyosun içinden zaten dongle çıkıyor diyosun onu kullanırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,661
Üyeler
190,944
Son üye
Outurn
Geri