5070 mi 9070 xt mi almalıyım ?

Dostum 5000 ser's'ndek' yazilim hatalari azimsanacak seviyede değil. AMD yazılım sıkıntıları aşalı oldu.
Dogrudur da insan gibi cevap yazmiyorlar maalesef herkes saldırma peşinde.

Ne fanboylugu ya ben kart önermedim ki hepiniz bana usustugunuze gore fanboy kim belli. Ben de biliyorum 9070xt ham performans olarak daha iyi. Adam iki kart sordu ben de kartin birinde yasanan sorunlari dile getiren bir video attim olay bu. Bence siz amd kartcilar olarak bi kulüp kurun ciddi nufusunuz var ve zerre baska goruslere tahammulunuz yok.
baska gorus: amd alma kanka cok sorunlu driver cokuyor

Dostum 5000 ser's'ndek' yazilim hatalari azimsanacak seviyede değil. AMD yazılım sıkıntıları aşalı oldu.
5500 den beri amd kullanıyorum bugüne kadar sadece
hocam konudan bağımsız bilgisayar işlerinden çok anlamam o yüzden soruyorum gta 6 yı 4k sistem 4080 super 7800x3d 32 ram ile oynayabilir miyim çıktığı zaman bir tahmininiz var mı?
oyunun çıkacağı platformlara bakarsak gram sorun yaşayacağınızı sanmam

5500 den beri amd kullanıyorum bugüne kadar sadece

oyunun çıkacağı platformlara bakarsak gram sorun yaşayacağınızı sanmam
Ben de 5700xt ve 6900xt kullandım sadece 1 kere bir buga denk geldim o da olur yani 3 senede. Sonra sırasıyla 3090-4080s-5090 Nvidia tarafında da buglar ile karşılaştım yani.

Ben burada kendime alıyor olsam kesinlikle 5070 alırdım, 12 gb vram illa 16'dan daha kötü ama yetersiz de değil bence, 1-2 ayarla oynar oturturum ve dlss benim için vazgeçilmez. 4K'da DLAA ve DLSS kalite arasındaki farkı gözlerim göremiyor ama fps'ler arasındaki farktan dolayı doğal olarak akıcılığı iliklerime kadar hissediyorum. Frame gen de olmazsa olmaz bir teknoloji gene. Ancak konu sahibi bunları kullanmayacağı için ekstrayı verip 9070xt alması daha mantıklı.

Ben burada kendime alıyor olsam kesinlikle 5070 alırdım, 12 gb vram illa 16'dan daha kötü ama yetersiz de değil bence, 1-2 ayarla oynar oturturum ve dlss benim için vazgeçilmez. 4K'da DLAA ve DLSS kalite arasındaki farkı gözlerim göremiyor ama fps'ler arasındaki farktan dolayı doğal olarak akıcılığı iliklerime kadar hissediyorum. Frame gen de olmazsa olmaz bir teknoloji gene. Ancak konu sahibi bunları kullanmayacağı için ekstrayı verip 9070xt alması daha mantıklı.
4k da 12 gb vramla DLAA geceyi bu komik yorumla kapatıyorum

@falan filan inter milan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu adam ne dediğini mi biliyor bağırtma ya, 5070 aldım siyah ekran verip verip duruyodu kafayı yedim iade ettim mis gibi 9070xt ye geçtim kafa rahatt ;)
Tarihin en büyük Nvidia fanboylarından birisi olur kendisi. Her videosunda gömmeden duramıyor. Sponsor olmadılar herhalde.

4k da 12 gb vramla DLAA geceyi bu komik yorumla kapatıyorum
Dostum ben bu konunun sahibi bu kartı alıp 4K'da mı kullansın yazmışım da yorumu kendine göre yorumlayıp eğlenmişsin. Konu sahibi kartlarda sadece raster performansı aradığını söylemiş, ben Dlss'in başarılı performansından bahsetmişim ve benim için olmazsa olmaz olduğunu ancak konu sahibi bu teknolojiyi zaten kullanmayacağı için raster performansa yönelmeli demişim. Senin anlattığının konumuzla ne alakası var şimdi ?

Dostum ben bu konunun sahibi bu kartı alıp 4K'da mı kullansın yazmışım da yorumu kendine göre yorumlayıp eğlenmişsin. Konu sahibi kartlarda sadece raster performansı aradığını söylemiş, ben Dlss'in başarılı performansından bahsetmişim ve benim için olmazsa olmaz olduğunu ancak konu sahibi bu teknolojiyi zaten kullanmayacağı için raster performansa yönelmeli demişim. Senin anlattığının konumuzla ne alakası var şimdi ?
%1 yerleri öpüyor nasıl başarılı performans

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,368
Üyeler
190,557
Son üye
fmsy
Geri