Fttb altyapida ont cihazı kullanılabilirmi

kanka fiber kablo geliyor fttb de binandaki kutuya giriyor ordanda cat 6 olarak dairene geliyor ftth da ise binaya kadar fiber kablo geliyor 1 kıl 8 kılı besleyecek şekilde bölümlendiriliyor daha sonra buna ek atılıp dairene de fiber çekiliyor ontye takılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kısaca fttb de ont bina altında ftth da evinde
Elektirikciye falan ayrıdan fiberoptik kablo eve cektirebilirmiyim

bende türk telekom fiber ftth var. şimdi türk telekom altyapısında türknet 1000 mbps fiber kullanıyorum. ama bildiğim kadarıyla bazı tokilerde falan fttb var. bu yüzden max 100 mbps alabiliyorlar. yanlışım varsa bilgilendirir misiniz arkadaşlar. fttb de 1000 mbps mümkün mü
İnternet hızından memnunmusunuz türknette

kanka fttb sistemi varsa sağlayıcının çektiremezsin çünkü kullanamazsın onu

Evet 0 sıkıntı. Ayrıca türknet'te dpi kısıtlaması yok. bu sayede sadece dns değiştirerek discord vb. doğrudan girebilirsin. vpn veya goodbyedpi kullanmana gerek yok. stabilite olarak da çok iyi. ping değerleri vs. olsun hepsi son derece olumlu.

Son düzenleme:
107 mbps gördüm

@captandusty @TheHectoR hocam ont cihazlarından anlıyormusunuz ikinci elden alicamda biri zte diğeri Nokia markalı

Çok bilgim yok. bende nokia var. attığın linklerden WaaMtdNX olan yani. herhangi bir sıkıntısı yok. ama türk telekom cihazları dışarıdan kurcalanmaya karşı korumalı. eğer öyle bir planın varsa bilgin olsun. direkt kullanıcam dersen nokia önerebilirim. cihazın ısınması falan çok fazla olmuyor.

107 mbps gördüm

@captandusty @TheHectoR hocam ont cihazlarından anlıyormusunuz ikinci elden alicamda biri zte diğeri Nokia markalı
knka kullanamazsın almaaaaaaaaaaa

buna cat kablosunu takarsan bişey değişmeyecek kaldı ki kullanamazsın sistemden senin adına güncelliyorlarda internet geliyor sana yoksa kullanamzsın turkcellde çalışıyorum sistem böyle muhtemelen TT de de böyledir

knka kullanamazsın almaaaaaaaaaaa

buna cat kablosunu takarsan bişey değişmeyecek kaldı ki kullanamazsın sistemden senin adına güncelliyorlarda internet geliyor sana yoksa kullanamzsın turkcellde çalışıyorum sistem böyle muhtemelen TT de de böyledir
Tamamdır hocam teşekkürler ederim 😃

Fttb de kullanamazsın, b den h ye dönüşüm gerekli.
H de olsa şahsi ont kullanman zor, onu sisteme tanımlaman, eşleştirilmesi lazım.
Şahsi modem-router gibi, kul. adı ve şifreyi girip kullanmak gibi değil.

Fttb de kullanamazsın, b den h ye dönüşüm gerekli.
H de olsa şahsi ont kullanman zor, onu sisteme tanımlaman, eşleştirilmesi lazım.
Şahsi modem-router gibi, kul. adı ve şifreyi girip kullanmak gibi değil.
Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,478
Üyeler
190,754
Son üye
musabchichek
Geri