Çözüldü✓ Ekran kartım darbeden dolayı yamuldu

Mertov

80+
Reaksiyon skoru
0
IMG_1838.webp
Ekran kartım nasıl darbe aldı bilmiyorum ama bugün tek fanı çalışmadığından dolayı kontrol etmem üzerine bu halde olduğunu gördüm gayet iyi çalışıyor oyunlarda bir sorun yaşamıyorum ama bir kere gördüğümden dolayı kafam aşırı takılıyor bunun için ne yapabilirim

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
darbeden olduğunu nasıl anladın nasıl aldığını bilmiyorsan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1771865436035.webp

şurası m

• Beğen
internette zero fan diye bir şey gördüm bende merak ettim dönüyor mu diye ayarlarını yaptım dönmüyordu sonradan darbeyi inceleyince gördüm kafam çok takıldığı için yazamamışım

Alıntıyı görüntüle

şurası m
Evet

internette zero fan diye bir şey gördüm bende merak ettim dönüyor mu diye ayarlarını yaptım dönmüyordu sonradan darbeyi inceleyince gördüm kafam çok takıldığı için yazamamışım

Evet
sıfır mı bu kart

Alıntıyı görüntüleEkran kartım nasıl darbe aldı bilmiyorum ama bugün tek fanı çalışmadığından dolayı kontrol etmem üzerine bu halde olduğunu gördüm gayet iyi çalışıyor oyunlarda bir sorun yaşamıyorum ama bir kere gördüğümden dolayı kafam aşırı takılıyor bunun için ne yapabilirim
Hocam o nasıl bir darbe eve füze mü düştü ısı borusu en zor yamulan şeydir sizi tebrik etmek gerek.

sıfır mı bu kart
Alalı birkaç ay oldu evde kullanan tek kişi ben değilim sorunca da bilmediklerini söylediler

Hocam o nasıl bir darbe eve füze mü düştü ısı borusu en zor yamulan şeydir sizi tebrik etmek gerek.
Hiç sormayın hocam keşke nasıl olduğunu bende bilsem işin garip yanı ısı değerleride performansıda normal

• İnanılmaz
Alalı birkaç ay oldu evde kullanan tek kişi ben değilim sorunca da bilmediklerini söylediler

Hiç sormayın hocam keşke nasıl olduğunu bende bilsem işin garip yanı ısı değerleride performansıda normal
Bir sıkıntısı yoksa hiç kafanızı takmayın hocam ama satarken sıkıntı işte kimse bu şekilde almaz bu kartı ama satmayı düşünmüyorsanız da bakın keyfinize.

Alıntıyı görüntüleEkran kartım nasıl darbe aldı bilmiyorum ama bugün tek fanı çalışmadığından dolayı kontrol etmem üzerine bu halde olduğunu gördüm gayet iyi çalışıyor oyunlarda bir sorun yaşamıyorum ama bir kere gördüğümden dolayı kafam aşırı takılıyor bunun için ne yapabilirim
ekran kartının tipi kaymış la :D geçmiş olsun kardeşim kartında görsel hariç başka bir sıkıntı yoksa örnek olarak performans ve ısı değerleri aynıysa kafana takma kullan

Bir laf var çalışıyorsa dokunma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,440
Üyeler
189,267
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri