rüzgar bükmüştür belkidarbeden olduğunu nasıl anladın nasıl aldığını bilmiyorsan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
şurası m
internette zero fan diye bir şey gördüm bende merak ettim dönüyor mu diye ayarlarını yaptım dönmüyordu sonradan darbeyi inceleyince gördüm kafam çok takıldığı için yazamamışımdarbeden olduğunu nasıl anladın nasıl aldığını bilmiyorsan
Evetdarbeden olduğunu nasıl anladın nasıl aldığını bilmiyorsan
Alıntıyı görüntüle
şurası m
sıfır mı bu kartinternette zero fan diye bir şey gördüm bende merak ettim dönüyor mu diye ayarlarını yaptım dönmüyordu sonradan darbeyi inceleyince gördüm kafam çok takıldığı için yazamamışım
Evet
Hocam o nasıl bir darbe eve füze mü düştü ısı borusu en zor yamulan şeydir sizi tebrik etmek gerek.Alıntıyı görüntüleEkran kartım nasıl darbe aldı bilmiyorum ama bugün tek fanı çalışmadığından dolayı kontrol etmem üzerine bu halde olduğunu gördüm gayet iyi çalışıyor oyunlarda bir sorun yaşamıyorum ama bir kere gördüğümden dolayı kafam aşırı takılıyor bunun için ne yapabilirim
Alalı birkaç ay oldu evde kullanan tek kişi ben değilim sorunca da bilmediklerini söyledilersıfır mı bu kart
Hiç sormayın hocam keşke nasıl olduğunu bende bilsem işin garip yanı ısı değerleride performansıda normalHocam o nasıl bir darbe eve füze mü düştü ısı borusu en zor yamulan şeydir sizi tebrik etmek gerek.
Bir sıkıntısı yoksa hiç kafanızı takmayın hocam ama satarken sıkıntı işte kimse bu şekilde almaz bu kartı ama satmayı düşünmüyorsanız da bakın keyfinize.Alalı birkaç ay oldu evde kullanan tek kişi ben değilim sorunca da bilmediklerini söylediler
Hiç sormayın hocam keşke nasıl olduğunu bende bilsem işin garip yanı ısı değerleride performansıda normal
ekran kartının tipi kaymış laAlıntıyı görüntüleEkran kartım nasıl darbe aldı bilmiyorum ama bugün tek fanı çalışmadığından dolayı kontrol etmem üzerine bu halde olduğunu gördüm gayet iyi çalışıyor oyunlarda bir sorun yaşamıyorum ama bir kere gördüğümden dolayı kafam aşırı takılıyor bunun için ne yapabilirim