Sıfır alacaksan 13-14K ya 5050 al büyük ihtimalle ikisinden de ucuzdur ve hem MFG falan da destekliyor. Yine 3060 dan güçlü kart.sıfır alacagım hemen hemen aynı para ikisi de
Sıfır alacaksan 13-14K ya 5050 al büyük ihtimalle ikisinden de ucuzdur ve hem MFG falan da destekliyor. Yine 3060 dan güçlü kart.sıfır alacagım hemen hemen aynı para ikisi de
i5 10400f işlemcim var imzamda gördüğünüz gibi sistemim. Ekran kartımı yükseltmek istiyorum, youtubeden gördüğüm kadarıyla 4060 cok da sorun olmuyor gibi. Sadece 1-2 yerde drop gördüm o yüzden emin olamadım darboğazdan kaynaklı sorun yaşar mıyım? frame generation vs yazılımsal olarak daha dolu oldugu için gönlüm 4060tan yana. Eğer deneyimleyen varsa ve önermiyorsa ona göre 3060 a yöneleceğim. AMD ekran kartı düşünmüyorum çünkü zamanında 2-3 amd ekran kartımda chipsett arızasından kaynaklı başım yandıgı için travma gibi bir şey. Tavsiyelerinize açıgım.
Darboğaz yapsın aynı paraya daha iyisi varken neden kötüsünü alasın ki darboğaz sistem de sadece maks performansı almanı engeller o kadar sistemine olumsuz bir etkisi yok. Mesele darboğaz ise eski kartım 4090 ı 5600 ile bir süre kullanmışlığım var.2. el almayacagım taksitle sıfır alacagm, o işlemci , psu vs sisteme ne önerisin ? 4060 darboğaz yapıyor derken 5060 diyorsun knk![]()
Bu bütçelere cıkabiliyorsan bunu al bence. 2 fanlı olduguna aldanma sogutması iyi. 60 derecelerde falan gezer4060 ekran kartından tavsiyeleriniz üzerine vazgeçtim. Bu ekran kartını düşünüyorum arkadaşlar sorun var mı yoksa önereceğiniz daha farklı bir model var mı? Isınma sorunu yaşamak istemiyorum adanada yaşadıgım için sıcaklıgı diğer şehirlere oranla biraz daha yüksek olabiliyor.GIGABYTE VGA NVIDIA 8GB GDDR7 RTX5060 AERO OC GV-N5060AERO OC-8GD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE VGA NVIDIA 8GB GDDR7 RTX5060 AERO OC GV-N5060AERO OC-8GD : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
www.n11.com
Bende var gayet memnunum zortingen oyunlarda 40-50 derece rdr de falan 60 larda taş catlasin 65-70 olsun.4060 ekran kartından tavsiyeleriniz üzerine vazgeçtim. Bu ekran kartını düşünüyorum arkadaşlar sorun var mı yoksa önereceğiniz daha farklı bir model var mı? Isınma sorunu yaşamak istemiyorum adanada yaşadıgım için sıcaklıgı diğer şehirlere oranla biraz daha yüksek olabiliyor.GIGABYTE VGA NVIDIA 8GB GDDR7 RTX5060 AERO OC GV-N5060AERO OC-8GD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE VGA NVIDIA 8GB GDDR7 RTX5060 AERO OC GV-N5060AERO OC-8GD : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
kartın 2 saçmalığı var.Bende var gayet memnunum zortingen oyunlarda 40-50 derece rdr de falan 60 larda taş catlasin 65-70 olsun.
Üstten çekmek lazım buna 8 pini, tabi ona da her PSU nun kablo uzunluğu yetmeyebilirBende var gayet memnunum zortingen oyunlarda 40-50 derece rdr de falan 60 larda taş catlasin 65-70 olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kartın 2 saçmalığı var.
1- bu karta 12 16gb vram vermedi nvidia ibneliğine
2- 8 pin niye solda abicim? Çapraz gidiyor kablo
5060 seni götürür. şuanlık oyunların çoğunuda 1080p ultrada oynarsın. ama 8gb ekran kartları vramden dolayı ileride sorun çıkabilir. indiana jonesu mediumda 60fps civarı anca çalıştıyor. geleceğe dönük bir şey almak istiyorsan biraz daha para biriktir. bu senin için yeterliyse al geç. ama 5060 20bine pahalı daha ucuza bulursun.4060 ekran kartından tavsiyeleriniz üzerine vazgeçtim. Bu ekran kartını düşünüyorum arkadaşlar sorun var mı yoksa önereceğiniz daha farklı bir model var mı? Isınma sorunu yaşamak istemiyorum adanada yaşadıgım için sıcaklıgı diğer şehirlere oranla biraz daha yüksek olabiliyor.GIGABYTE VGA NVIDIA 8GB GDDR7 RTX5060 AERO OC GV-N5060AERO OC-8GD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
İşlemci değiştirme planın yoksa 14K ya 5050 al fazla para harcamaya gerek yok.4060 ekran kartından tavsiyeleriniz üzerine vazgeçtim. Bu ekran kartını düşünüyorum arkadaşlar sorun var mı yoksa önereceğiniz daha farklı bir model var mı? Isınma sorunu yaşamak istemiyorum adanada yaşadıgım için sıcaklıgı diğer şehirlere oranla biraz daha yüksek olabiliyor.GIGABYTE VGA NVIDIA 8GB GDDR7 RTX5060 AERO OC GV-N5060AERO OC-8GD : Amazon.com.tr: Bilgisayar