Öneri Kasa fanı önerisi 120mm

Reaksiyon skoru
55
MSI mag force 121a kasam için kasa fanı arıyorum. Kasadaki fanlarım molex ve biraz gürültülü çalışıyor. Onların yerine ayarlanabilir ve uygun fiyatlı fanlar arıyorum. Boşta kalan fanları da alt ve üst taraflara takmayı düşünüyorum.

Arctic f12 pwm pst ler baya sessiz

hocam keşke bütçe yazsaydınız. uygun fiyattan kastınız ne bilmiyorum. En iyisi Noctua NF‑A12x25 PWM. arkadaşın bahsettiği arcticler de güzel.
Ben şundan kullanıyorum memnunum kontrolcüsü ile dahil 3x fan. ama galiba sadece beyazı kalmış.
uygun fiyatlı https://www.akakce.com/kasa-fani/en...3-argb-beyaz-3-lu-12-cm-fiyati,901789165.html bu da güzel
bu da uygun fiyatlı ve fena değil
Daha da uygun tekli olarak rgbsiz bu var.

Son düzenleme:
hocam keşke bütçe yazsaydınız. uygun fiyattan kastınız ne bilmiyorum. En iyisi Noctua NF‑A12x25 PWM. arkadaşın bahsettiği arcticler de güzel.
Ben şundan kullanıyorum memnunum kontrolcüsü ile dahil 3x fan. ama galiba sadece beyazı kalmış.
uygun fiyatlı https://www.akakce.com/kasa-fani/en...3-argb-beyaz-3-lu-12-cm-fiyati,901789165.html bu da güzel
bu da uygun fiyatlı ve fena değil
Daha da uygun tekli olarak rgbsiz bu var.
Sağolun hocam fiyat eklemeyi unutmuşum. Genel olarak 3lü set olup 1500-1800 TL aralığında olarak düşünmüştüm. Kasamdaki hub 3 pinli bunları kullanabilmem için sanırım 4 pinli hub lazım. Bunun için önerebileceğiniz bir hub ya da direkt içinde hub olan fan seti var mı acaba bildiğiniz ?

MSI mag force 121a kasam için kasa fanı arıyorum. Kasadaki fanlarım molex ve biraz gürültülü çalışıyor. Onların yerine ayarlanabilir ve uygun fiyatlı fanlar arıyorum. Boşta kalan fanları da alt ve üst taraflara takmayı düşünüyorum.
Kral yapınca bana da nasıl yaptığını anlat ileride be bende de aynı kasa var fanları kontrol edemiyorum bazen gürültülü oluyor.

Kral yapınca bana da nasıl yaptığını anlat ileride be bende de aynı kasa var fanları kontrol edemiyorum bazen gürültülü oluyor.
Bu hafta içinde almayı düşünüyorum fanları. İlk başta eski fanları takmayıp ilerde mi taksam acaba diye düşünüyorum sesten dolayı. Düzenlemeleri yaptıktan sonra yazarım buraya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,349
Üyeler
190,019
Son üye
Weberdar
Geri