Çözüldü✓ Pcde önce neyi değiştirmeliyim

özel bir bağınmı var hocam monitörle 2k güzel bi monitör yakışır o sisteme
Bozulmadığı için kıyamıyorum :D 8 yıllık laptop mousemi kullanıyordum 2-3 hafta önce... atk a9 plus geçtim şimdi.

Bozulmadığı için kıyamıyorum :D 8 yıllık laptop mousemi kullanıyordum 2-3 hafta önce... atk a9 plus geçtim şimdi.
maşallah hocam baya sadıksınız eşyalarınıza :D

psu > ana kart > işlemci , ram > ekran kartı. Sistemin kalbini güncellemen gerek ilk önce.
Bütçeyi bilmiyorum ama
sıfır bir a520 ana kart (2. ele paramız yetmiyor)
2600,3600,5600 işlemci bütçen hangisine yetiyorsa
2x8 ddr4 ram istersen 1x16 alırsın ana single olduğunda performans düşer en kısa sürede bir 16 daha alırsan 32 ile tadından yenmez.
green ged serisi psular 600,700,800w bütçen hangisine yeterse
bence monitöre acele etme 7800xt + 7600 sistemim var hala 10 yıllık tn panel lg 75hz monitör kullanıyorum.
eyvallah reisim ben psu ardından ekran kartı almayı düşünüyordumda bide anakart için ekstra yeni bir kasa almama gerek varmı onu nasıl yapicam

HERŞEYİ...
Sat komple 2. Ele yenisini diz.

O sistemi upgrade ile ugrasilmaz psu anakart islemci ekran karti derken başın ağrır bir sekilde elden çıkar. Uygun fiyata ondan cok daha iyi sistem dizersin.

eyvallah reisim ben psu ardından ekran kartı almayı düşünüyordumda bide anakart için ekstra yeni bir kasa almama gerek varmı onu nasıl yapicam
Gerek olmaz matx koyabilirsin ama arkadaşın dediği gibi komple sat 2. el diz.

Bilgisayar aldım ucuz fiyatlı fakat yeterli olmuyor bende değiştirmek istiyorum yavaş yavaş teker teker parçalarla fakat degistirirkende bi yandan oyun oynamaya devam etmek istiyorum
sistem şu şekilde
Anakart: koloe x58
işlemci: intel xeon 5650
ekran kartı:amd radeon r7 240 4gb fakat r7 200 series diye gözüküyor
psu:300 watt
ram:16+16=32 gb ram kullanıyorum
75 hz monitörum var monitör sipariş vericem bu akşam
bence önce psu ardından ekran kartı ardından
anakart işlemci kasa 3unu birden değiştirmeyi düşünüyorum öneriniz yada tavsiyeniz varmı?
Bütçen ne kadar ona göre bunu komple satıp ikinci elde daha sistem onerebiliriz

Bütçen ne kadar ona göre bunu komple satıp ikinci elde daha sistem onerebiliriz
ya güncel bi bütçem yok haftalık 1500 tl para kenara atıyorum parça parça almamin bir nedenide oydu zaten ramazan ayının bitiminde 6-7k arası toplamış olurum bu kasayı da 5kya satsam 12-13k bi bütçem olur

Geri