Öneri Buds 4 pro vs airpods pro 3 öneri

bu harbimi kanka iphone 17 pro max kaç olur 120K dan kaça çıkar sence ?
iphoneye zam geleceği kesin değil bazen bahar lansmanında onlara yapmıyorlar ama aksesuarlara ve iPad/Macbooklara (yeni modelleri de tanıtılacak zaten) zam geleceği kesin gibi.

Edit: gerçi iPhone 17e de tanıtılacak bu sefer o yüzden iPhone zammı da yüksek ihtimal.

Sahibinden veya Letgo üzerinden satmakla uğraşamam diyorsan olabilir. Teknosa, Vatan veya MediaMarkt'a da baktın mı? Vatan genelde düşüğe alıyor, MediaMarkt da çok faiz koyuyor, genelde Teknosa ideal teklif sunuyor.
Kanka Vatan 64K istedi 17 pro max için Teknosada 60K istedi her türlü daha az istiyolar eskiyi getir yeniyi götürden telefoncuya gitsem 50K dan verecek, o daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iphoneye zam geleceği kesin değil bazen bahar lansmanında onlara yapmıyorlar ama aksesuarlara ve iPad/Macbooklara (yeni modelleri de tanıtılacak zaten) zam geleceği kesin gibi.

Edit: gerçi iPhone 17e de tanıtılacak bu sefer o yüzden iPhone zammı da yüksek ihtimal.
Geçen sene 2 nisanda gelmiş zam iphonlara

Kanka Vatan 64K istedi 17 pro max için Teknosada 60K istedi her türlü daha az istiyolar eskiyi getir yeniyi götürden telefoncuya gitsem 50K dan verecek, o daha mantıklı

Geçen sene 2 nisanda gelmiş zam iphonlara
Bahar lansmanında gelir işte ne zamansa o lansman önceden tarih belli olur. Resmi duyuru göremedim ama 4 Mart diyor haberlerde vs.

Bahar lansmanında gelir işte ne zamansa o lansman önceden tarih belli olur. Resmi duyuru göremedim ama 4 Mart diyor haberlerde vs.
Mantıklımı sence yapmak istediğim şey elimdekini 70 e satıp 50K ile 17 pro max e geçmek?

Hangisini almalıyım. Fiyat açısından değil de özellik açısından bakalım.

Bana iPhone muhabbeti yapmadan gerçekçi karşılaştırma ile öneri yapın . Ve başka kulaklık önerisi olmadan teşekkürler

Bu kanal iki kulaklığıda detaylıca anlatıyor.

Benim yorumum samsung kulaklıkların dengesiz olduğu yöndedir evet tiz bass ayarlama seçenekleri var ama bu konuyla içli dışlı olmayan adamı kendine uygun ses tonunu bulmak yorar. İki kulaklık arasında Airpodsun daha daha iyi olduğunu düşünüyorum.

İphone varsa net airpods pro 3

Bu arada arkadaşlar airpods pro 3 / 10.800 TL ye geliyor (Bana özel) alınır mı sizce bu fiyata yoksa 9K civarlarına beklenilmelimi?
Ben pro 2yi 10k ya aldım 3ün 9k fiyatlara yakın zamanda düşeceğini zannetmiyorum.

Son düzenleme:
Eğer önceliğiniz ses kalitesi ise Airpods Pro 3 apple ekosistemine gelmiş geçmiş en iyi kulaklık. Tam anlamıyla faydalanabilmek adına apple cihazınızın olması gerekiyor. Apple cihazınız yoksa tavsiye etmiyorum. Samsung ise tws konusunda bence rakiplerine nazaran oldukça başarısız. Odyofili biri olarak birçok cihazı kullanıp deneyimleme şansım oldu. Asla Samsung'un tws serilerini beğenemedim. Bu sebeple alternatif olarak size birkaç seçenek bırakıyorum;

Sony WF-1000XM5 (Güncel olarak kullandığım cihaz. B&W çok pahalı olduğu için gelmiş geçmiş en iyi TWS diyebiliriz)
Sennheiser Momentum 4
Beats Studio Buds Plus (Transparan renk aşırı güzel duruyor)
JBL Tour Pro 3
Bose Quietcomfort 2

16 Prodan niye geçiyorsun ki gereksiz bence.
Hem değer kaybetmemesi için (Pil sağlığı + henüz işlem görmemesi) hemde pili az geliyor artık 16 pro ile 17 pro max arasında neredeyse %40 lık pil artışı söz konusu + Ekran büyüklüğüde cabası benim için.

asıl olarak şunu merak ediyorum örnek 5 sene kullandım bunu 5.senenin sonunda bunu satıp 21 pro max aldığımda mı daha fazla para veririm
yoksa her sene satıp yenisini alarak mı daha az para veririm bunu öğrenmek istiyorum.

iPhone olmadan AirPods'ta ekolayzer, kafa hareketi, sağ sol tuş ataması, uyarlanabilir mod, şeffaf modun hassasiyeti, sohbet farkındalığı, kalp atışı, destekliyorsa anlık çevirisi gibi çoğu özelliğe erişemiyorsun ve kulaklığın olayı bu özellikler zaten. Kulaklığın şarjını bile göremezsin iPhone olmadan :D
Haklısınız hocam yarı Apple yarı Samsung ekosistemim var o yüzden kararsızım

Geri