🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 8.050 TL

mesela dell alienware aw2525hm aoc 25g4sxu lenovo legion 25 10 mesela bu modeller arasından en tercih edilebilir olan hangisi olur sence
Fiyattan bağımsız mı yoksa fiyatı da ele alıyor muyuz?

fiyattan bağımsız veya bu söylediğim modeller dışında hiçbirini tercih etmezdim şunu tercih ederdim dediğin bi monitör var mı
Fiyattan bagımsız Alienware alırdım muhtemelen.

Fiyattan bagımsız Alienware alırdım muhtemelen.
bi de bi sorum daha olucak referansı olan güvenilir birinden 2.el olarak AOC AGON Pro AG254FG modeli alınır mı ölü pikseli yok kusursuz tertemiz durumda fiyatı 13.000₺ ag254fg modeli agon pro serisinin ilk modeli galiba

bi de bi sorum daha olucak referansı olan güvenilir birinden 2.el olarak AOC AGON Pro AG254FG modeli alınır mı ölü pikseli yok kusursuz tertemiz durumda fiyatı 13.000₺ ag254fg modeli agon pro serisinin ilk modeli galiba
O modeli bilmiyorum hacı.

AOC monitör için faster oc ayarı en iyisi. Fastest'ta inverse ghosting oluyor. En üstün bi altı olan "Faster" kullanın. Alan arkadaşlardan biri black smear testi atarsa çok makbule geçer.

alıyorum hocam o zaman siyahlar için teşekkürler :D
Monitör geldi ölü piksel yok şükür ilk ghosting testi yaptım göremedim daha fazla ghosting bekliyodum ama yok gibi bişi bence ardından siyah kalitesine baktım her şey %50 de gamma 2.2 ve siyah çok iyi beklediğimden daha iyi hatta black smaring testi daha yapmadım fotoğraf bırakacağım ayarlardan ne açmam lazım overdrive normal ayarda

Monitör geldi ölü piksel yok şükür ilk ghosting testi yaptım göremedim daha fazla ghosting bekliyodum ama yok gibi bişi bence ardından siyah kalitesine baktım her şey %50 de gamma 2.2 ve siyah çok iyi beklediğimden daha iyi hatta black smaring testi daha yapmadım fotoğraf bırakacağım ayarlardan ne açmam lazım overdrive normal ayarda
OverDrive menüsünü fotoğrafını atar msn

hocam bir black smearing testi gelir mi tamda sipariş ediyordum

Ekler

• IMG_5042.webp
    IMG_5042.webp
    842.2 KB · Hit: 44
Fotoğraf ve video bekliyoruz hayırlı olsun Siyahlar vs belki de sana gelen ekran farklıdır black smaring testi vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,177
Üyeler
190,700
Son üye
skyress007
Geri