S25 Ultra Şu an alınır mı

20 bin TL üstü modellerde taksitli satış yasak. Honor 400, 20 bin TL altına satılırken taksit yapabilmişlerdir.
yok daha yeni 1 ay falan oluyo dediğim gibi neye göre oluyo bilmiyorum amazon arada kafasına esiyo satıyo

20 bin TL üstü telefonlarda taksitli satış yasak. Honor 400, 20 bin TL altına satılırken taksit yapabilmişlerdir.
evet ya öyle 20k üstü taksit yapılmıyo banka sonradan taksitlendiriyodur belki kampanya falan varsa aktif diye onu sormuştum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok daha yeni 1 ay falan oluyo dediğim gibi neye göre oluyo bilmiyorum amazon arada kafasına esiyo satıyo
o amazona 1 kere denk geldim de çok çok nadir belki 2-3 ay bile beklerim onu beklersem

evet ya öyle 20k üstü taksit yapılmıyo banka sonradan taksitlendiriyodur belki kampanya falan varsa aktif diye onu sormuştum

o amazona 1 kere denk geldim de çok çok nadir belki 2-3 ay bile beklerim onu beklersem
boşa bekleme al o seviyede bi cihaza taksit gelmez

düz almak dışında bi seçenek yok mu diyosun yani 78.599,00 şuan
maalesef öyle. ben kredili mevduat hesabımdan aldım. o kadar nakit ha diyince çıkmayabiliyo ama yapacak bişe yok

20K üstüne 3 ay taksite izin varmış. Ama 80K telefona kimse düşük vade farklı taksit yapmaz.
20k civarında olan cihazlara bile nadiren geliyo zaten dediğiniz gibi 80k olan cihaza imkansız amazon şuan taksitsiz bile satmıyo

20K üstüne 3 ay taksite izin varmış. Ama 80K telefona kimse düşük vade farklı taksit yapmaz.
evet ya peşin olmayınca nakit de varsa bi anlamı kalmıyo faiziyle almanın

s26 ultra bi 95'e çıksaydı alınırdı gibi ya

s26 ultra kaça kadar düşerki 1-2 ay sonra max

S26 ultra ile s25 ultra arasında elle tutulur bir fark yok. S25 ultra al geç.

Bir iki ay sonra 97K'ya düşer diye tahmin ediyorum.

S26 ultra ile s25 ultra arasında elle tutulur bir fark yok. S25 ultra al geç.
Gizlilik ekranı ve ekranın sonunda 10 bit olması kafa karıştırıyor.

Bir iki ay sonra 97K'ya düşer diye tahmin ediyorum.

Gizlilik ekranı ve ekranın sonunda 10 bit olması kafa karıştırıyor.
32k fiyat farkına değmez asla neyine kafa karıştırıyo ekranı sanki kaliteli değil

S26 Ultra'nın fiyatı 100K altına düşerse bi düşündürür.
en önemli konu kamera paketi ve değişmedi. sonra batarya ve değişmedi evet hoş olan bi ekran gizalilik özelliği geldi. mesaj bildirimlerini sadece gizlemesi falan var hoşuma gitti ama aradaki farka değecek bişe yok. 256 sı 85k ya 512 si 90-95k ya olsa belki ama yine belki yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,364
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri