Hangi siteden orijinal Vozol alabilirim?

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,384
Hangi siteden %100 orijinal Vozol satın alabilirim? Fiyatı diğerlerine göre çok yüksek olmayacak şekilde?
Bir de Tekirdağ merkezde elden alabileceğim yer bilen var mıdır? Belki vardır diye sorayım dedim.
10.000 çekimliklerden alacağım.

Hangi siteden %100 orijinal Vozol satın alabilirim? Fiyatı diğerlerine göre çok yüksek olmayacak şekilde?
Bir de Tekirdağ merkezde elden alabileceğim yer bilen var mıdır? Belki vardır diye sorayım dedim.
10.000 çekimliklerden alacağım.
Vozol almak biraz sacma azicik daha biriktir pod cihaz al

Vozol alacağım, orijinal olsun olmasın. Güvenilir bir site lazım. Site önerebilecek yok mu?

Türkiye'de genelde artık orijinal satış yapıyorlar. QR Kodu ile sorgulama yapıldığı için hemen hemen tüm siteler artık orijinal satıyor. Güvenilir Vozol Sitesi için profilimi bırakabilirim. kapıda ödeme mevcut.

Türkiye'de genelde artık orijinal satış yapıyorlar. QR Kodu ile sorgulama yapıldığı için hemen hemen tüm siteler artık orijinal satıyor. Güvenilir Vozol Sitesi için profilimi bırakabilirim. kapıda ödeme mevcut.
özelden yazarmısın bana.

QR koduyla okutsanız da hepsi çakma. Orijinalle kutuyu değiştiriyorlar, aynı QR'ı bütün kutulara basıyorlar vs.
Her türlü yolu mevcut.

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Selamünaleyküm bu Telegram dan vozol alan var mı varsa güvenilir olarak önerebileceğiniz kim var kapıda ödeme falan yapan

Selamünaleyküm bu Telegram dan vozol alan var mı varsa güvenilir olarak önerebileceğiniz kim var kapıda ödeme falan yapan
Yeni konu açmak varken 2 sene önceki konuya neden yazdın. Kendine saygın varsa vozol gibi kimyasallar kullanma ciğerlerin 5 paralık olur. İçiyorsan sigaranı iç keyfine bak vozol puf cart curt sigaradan daha zararlı.

Geri