Sizce Benmi Yalnış Düşünüyorum ?

Senle konuşmuyoruz zaten elemandan bahsediyorum. Neden insanlara böyle diyorsun diyoruz ahlaklısını istiyorum diyor bunun ahlakla ilgisi yok diyoruz temiz kadın istiyorum diyor. Cübbeli bile böyle konuşmuyordur.
Lan ne istim ne istiyotirosun benden tabii ki temiz ve ahlaklı birini isteyecem sen ne istiyorsan onu iste ben bunu istiyorum

siz konuyu çok yanlış anladınız. bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temiz olgun daha önce bi ilişki geçmişi olmayan ve ayaklarının üstünde duran okumuş güzel mesleği olması bana yeterli. burdaki temiz lafınamı takıldınız şimdi ilişki geçmişi olmuyan temizdir dememişki arkadaş.
Hocam ilişki geçmişi olmayan temiz kadına katılmıyoruz işte biz de nesini anlamadın? Bu sana göre yanlış değilse de bize göre yanlış. Bir tek siz mi düşünce özgürlüğüne sahipsiniz?

Sen çok yanlış anladın bence. Hem konuyu bunun şikayeti üzerine açıp hem bu kadar hakaret eden bir insan düşüncesi apaçık ortada. Bir şey yazıyor sonra yok başka bir şeyden öyle dedim diyor. Dilinde bir peoblem olması lazım eğer bu arkadaş bu tarz insanlardan rahatsız olmuyorsa. Çünkü her cümlesinde bunu söylüyor.
Hayır sen her cümlede temiz kelimesini bastıra bastıra söylüyorsun bende sana hepsinde aynı açıklamayı yapıyorum ama anlamıyorsun

bu doğru bir düşünce değil. kusura bakmayında. şimdi bir insan önceden sevgilisi olmuş biriylede çıkabilir. olmamış biriylede. bu kişinin hayatını nasıl yaşamayı tercih ettiğiyle alakalıdır.
Hocam ilişki geçmişi olmayan temiz kadına katılmıyoruz işte biz de nesini anlamadın? Bu sana göre yanlış değilse de bize göre yanlış. Bir tek siz mi düşünce özgürlüğüne sahipsiniz?

Hayır sen her cümlede temiz kelimesini bastıra bastıra söylüyorsun bende sana hepsinde aynı açıklamayı yapıyorum ama anlamıyorsun
anlamıyor. vallaha dediğin gibi

bu doğru bir düşünce değil. kusura bakmayında. şimdi bir insan önceden sevgilisi olmuş biriylede çıkabilir. olmamış biriylede. bu kişinin hayatını nasıl yaşamayı tercih ettiğiyle alakalıdır.
bunu biz söyleyince arkadaş delleniyor bize göre onun düşüncesi yanlış bunu dile getirince de şalterleri atıyor elamanın

Neyin açıklamasını yapıyorsun ya? Ben ilişkisi olanlara kirli demedim olmayanlara temiz dedim diyorsun. Biz senin ne dediğini biliyoruz zaten. Bunu tartışmıyoruz ki. Haksız mıyım diye bir konu açtığında aşırı haksız olduğunu söylüyoruz sadece aynen abim çok iyisin mi diyebiliyoruz? Demek ki haksız olduğumu düşünenler de varmış diyip hayatına devam edebilirsin. Bir dahakine de konuya eklersin karşıt görüşteyseniz yazmayın diye.

anlamıyor. vallaha dediğin gibi
Vallaha billaha ya adama 8 kere açıklama yaptım adam kafasında kurduğu ile hareket ediyor hala

İşte adama bunu anlatamadık. Tersten okudun herhalde konuyu.

Neyin açıklamasını yapıyorsun ya? Ben ilişkisi olanlara kirli demedim olmayanlara temiz dedim diyorsun. Biz senin ne dediğini biliyoruz zaten. Bunu tartışmıyoruz ki. Haksız mıyım diye bir konu açtığında aşırı haksız olduğunu söylüyoruz sadece aynen abim çok iyisin mi diyebiliyoruz? Demek ki haksız olduğumu düşünenler de varmış diyip hayatına devam edebilirsin. Bir dahakine de konuya eklersin karşıt görüşteyseniz yazmayın diye.
Lan nerde öyle bişey dedim ben kimseye temiz kirli ilişkisi yapmadım git oku baştan bidaha gel

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Arkadaşlar yaşım 19 ve bu zamana kadar hiç sevgilim veya ilişkim olmadı daha doğrusu hiç istemedim ama şimdi arkadaş gurubumda sürekli arkadaşlarım ve yengelerim piknik olsun iftar yemeği olsun vb. Etkinlikleri 6 date adı verilen şekilde yapıyorlar benim bi ilişkim olmamasına rağmen benide çağırıyorlar ediyorlar bende o aralarındaki samimiyeti ve artık 4-5 sene sonra evleneceğimi var sayarak artık bi ilişki yoluna girmek istiyorum ve bunu diğer insanlar gibi her hafta bir başka kızla değil de doğru kızı bulup bu yaştan ve Allah’ın verdiği ömür kadar ilk sevdiğim kadınla geçirmek istiyorum hayatımı ama işte 2-3 teklif almama rağmen ben daha önce sevgilisi olmuş bir kızla sevgili olmak istemiyorum çünkü artık sosyal medyada da görüyoruz kızlar Ex adı verdiği insanları unutamıyor ve onlar la bişeyler yaşıyorlar bana da bu saçma geliyor benim sevdiğim kız neden daha önce biriyle bişey yaşamış olsun veya neden aklının veya kalbinin köşesinde bi kişi olsun o yüzden bu zamana kadar gelen teklifleri hep red ettim ve arkadaşlarımın sevgilileri de bu düşüncelerim hakkında bazı şeylere kızsalar da beni de anladıklarını söylüyorlar ama gerçekten devir çok bozuk olduğu için bu kadar bu olaya çok takıyorum diye arkadaşlarım kızıyor bana sizce bende mi bi sorum var bi kızda asla güzellik aramam sadece
Temiz olgun daha önce bi ilişki geçmişi olmayan ve ayaklarının üstünde duran okumuş güzel mesleği olması bana yeterli
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında merak ettim çünkü bazen çok tepki alıyorum
Bak oku burayı bidaha 3Iq mahlukat seni

sadece başını okudum ben sonra bişey dediyse bilmiyorum ama başında öyle bişey yok.
Yok zaten söylüyorum hala konuşuyor sonda da bişey yok aynı muhabbetler

Geri