frostybite
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 289
B850-E'de 18.6K hocam.Q-CODE önemsemesem zaten B850F alacaktım da q-code önemli benim için hocam. Aorus pro da iyi aslında ama onun fiyatı 19k.
B850-E'de 18.6K hocam.Q-CODE önemsemesem zaten B850F alacaktım da q-code önemli benim için hocam. Aorus pro da iyi aslında ama onun fiyatı 19k.
18.6 değil hocam 16 bin şuan vatanda indirim varB850-E'de 18.6K hocam.
He görmemişim.Alınır.18.6 değil hocam 16 bin şuan vatanda indirim varbakın webe özel sepette %15 indirim 16 bin TL yazıyor
ASUS ROG STRIX B850-E GAMING WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS ROG STRIX B850-E GAMING WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam ihtiyacım var aslında buna. Fiyatına göre iyi mi bu anakart onu merak ediyordum.İhtiyacı olan için iyi ama bir ev kullanıcısı için fazla.
x870e tomahawk bundan daha kötü günlük kullanıcı içinAynı paraya x870e tomahawk wifi ve X870e aorus elite ice varken pek değmez gibi hocam.
Anakart dolu ona lafım yok ancak x870e parası vermezdim şahsen.
Aslında günlük kullanıcının x870e ye de ihtiyacı yokx870e tomahawk bundan daha kötü günlük kullanıcı için
ben de önerecektim görünce fark ettim
hocam şuanki anakartım msi. tövbeliyim bu markaya artık bezdirdi beni. gigaybte x870 aorus elite olabilir aslında fakat zamanında 13 bin liraya satılan bir anakarttı ve şuan 16 bine satılıyor. Ayrıca ismi x870 olabilir fakat rogun B850E olanından daha donanımlı daha iyi bir anakart mı mesela ? Bundan emin değilim. İsminde X yazıyor diye de lak diye atlayasım gelmiyor. Bu arada anakartın üstündeki extra m2 yuvalarına , extra portlara , usb 4.0'a falan kısacası hiçbir şeye ihtiyacım yok. Sistemi çalıştırması yeterli. İstediğim tek bir şey var Q-CODE olması. X870 Aorus elite olandada ROG b850e olandada var zaten bu özellik. Yani ikisi de açıkçası tatmin eder beni. Fakat hangisini almak mantıklı onu bilemiyorum.Aynı paraya x870e tomahawk wifi ve X870e aorus elite ice varken pek değmez gibi hocam.
Anakart dolu ona lafım yok ancak x870e parası vermezdim şahsen.
bu fiyata elimi bile sürmemvatanda indirime girmiş şu anakart. Alınır mı sizce ? ROG B850E FİYATI 16 BİN
ASUS ROG STRIX B850-E GAMING WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS ROG STRIX B850-E GAMING WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Aorus Elite 55A VRM, ses kartı ALC1220, 5G internet soketi vs ASUS ROG 80A VRM, ses kartı ALC4080, 10G internet soketi.hocam şuanki anakartım msi. tövbeliyim bu markaya artık bezdirdi beni. gigaybte x870 aorus elite olabilir aslında fakat zamanında 13 bin liraya satılan bir anakarttı ve şuan 16 bine satılıyor. Ayrıca ismi x870 olabilir fakat rogun B850E olanından daha donanımlı daha iyi bir anakart mı mesela ? Bundan emin değilim. İsminde X yazıyor diye de lak diye atlayasım gelmiyor. Bu arada anakartın üstündeki extra m2 yuvalarına , extra portlara , usb 4.0'a falan kısacası hiçbir şeye ihtiyacım yok. Sistemi çalıştırması yeterli. İstediğim tek bir şey var Q-CODE olması. X870 Aorus elite olandada ROG b850e olandada var zaten bu özellik. Yani ikisi de açıkçası tatmin eder beni. Fakat hangisini almak mantıklı onu bilemiyorum.