❌İndirim Bitti! MSI PRO B850M-G 5.397₺

İndirim halen devam ediyor

bu anakart çok rahat 7800x3d yi dahi kaldırır da a620 anakartlarda dahi ortalama 6 usb port varken niye bu kadar az koymuşlar bu anakarta garip olmuş klavye mouse kulaklık tel kablo derken 6 port dahi zor yetiyor
örnek en ucuz a620 bunda bile 6 port usb var https://www.hepsiburada.com/msi-pro-a620m-b-ddr5-6800mhz-oc-m-2-am5-matx-anakart-p-HBCV00007WQY6Y?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.87.9

Fiyatı gerçekten iyi ona itiraz edilmez
sence bu mu colorful mu stabil çalışması için?
Post automatically merged:

Naçizane bir sorum olacak beyler bende 7800x3d işlemci aldım şuan pc toplama aşamasındayım ram olarak kingston 5600 MHz aldım anakart seçimin de gigabyte b850m force var bu kartla arasın da 3 bin lira gibi bir fark oluyor sizce bu kart ideal olur mu yoksa force den devam mı edeyim.
bende kararsızım.

sence bu mu colorful mu stabil çalışması için?
Post automatically merged:

bende kararsızım.

Bu fiyata bu özellikte msi varken cf ye bulaşmazdım

Bu anakartın bu kadar ucuz olmasının sebebi o/b 5gbit realtek ethernet kartı yüzünden. Bu kartla ilgili sorun yaşayan çok insan var. Harici ethernet kartı takıp sorunu çözdüm diyenler var. İyi bir ethernet kartı fiyatını ekleyince uğraşmaya değmez. Sorunu olmayan başka b850 kart bakılır.

Bu anakartın bu kadar ucuz olmasının sebebi o/b 5gbit realtek ethernet kartı yüzünden. Bu kartla ilgili sorun yaşayan çok insan var. Harici ethernet kartı takıp sorunu çözdüm diyenler var. İyi bir ethernet kartı fiyatını ekleyince uğraşmaya değmez. Sorunu olmayan başka b850 kart bakılır.

Kartın çıkalı daha 1 ay olmadı. Kaynak?

''sorun yaşayan çok insan var'' o çok insanı sana zahmet kanıtlarıyla göster de biz de görelim dostum.

ben anakartta zorunlu olmadıkça msi tercih edilmemesini destekleyen biri olarak bu fiyatlama da msi alırdım
Öyle de hocam ama mesela ben asus severim fakat asus a göre alt seviye anakartları daha dolu geliyor bana . bende bu anakartdan aldım özellikle taksit açıskndan cazip gelmişti sırf 2nci m.2 slotu için ama siparişi iptal ettim 2nci elden 7500f alayım dedim yanına sağolsunlar hem sıfır fiyatına yakın istiyorlar hemde pek bir nazlılar 225f h810 ile devam şimdilik .

Geri