2K iyidir ileride yükseltirsiniz.Valla tüm parayı kasaya harcayınca, yani elde 4k monitör alacak para kalmayınca direkt 2k kartı oluyor)
5080 ile 2k aynı cümlede yan yana bile gelmemeliler.Bende 5080 toplamayı düşünürken acaba 2k mı diye düşünüyorum. Sebebi uzun yıllar ekran kartını değiştirmemek içindi. 16 gb vram de soru işareti tabi![]()
100k gibi fiyatları sisteme gömüp monitöre bütçe ayıramıyorsan daha sıkıntı zaten 100k verdiysen biraz daha çıkartabilirsin cebinden sanki tabii tr şartlarında ne kadar geçerli bu felsefe orası da ayrı konuValla tüm parayı kasaya harcayınca, yani elde 4k monitör alacak para kalmayınca direkt 2k kartı oluyor)
Birkaç ay önce 5070 ti aldım şuan elimde asus rog xg27acs 2k monitör var. Monitörden memnunum ama gönül isterki bi 4k oled almak. Bu kartın hakkı bence de 4k. Bütçem el verirse bende geçicem 4k olede.Selamlar arkadaşlar
Bugün indirimli oem paketlerinden 5070ti lı olanı satın aldım
Bu sistem için monitor olarak 4k mı 2k mı tercih etmeliyim?(marka model önerisi)
hikayeli oyunlar ve fps oyunları da oynuyorum yanı sıra
Konuya ek olarak bilgisayar elime ulaştığında adım adım sıralama olarak ne yapmalıyım bios sonrasında driver konusunda nasıl bir yol izlemeliyim
110k bütçem vardı, aslında 5070Li sistem alacakrım ama, vatan dan indirim yakalayınca ve yanlış hatırlamıyorsam 93k almıştım sadece kasayı. Geri kalan da monitör klavye mouse koltuk gibi şeylere gitti sonunda 123k gibi param gitti her şey dahil olarak. Kaldıki sanırım 1 seneye 4k monitör de alırım. Ama sorunsuz bir şekilde hatta kendimce süper bir şekilde 2k da oyunlar oynuyorum. Almasammı 4k monitör diye düşünmüyor değilim arada sırada.100k gibi fiyatları sisteme gömüp monitöre bütçe ayıramıyorsan daha sıkıntı zaten 100k verdiysen biraz daha çıkartabilirsin cebinden sanki tabii tr şartlarında ne kadar geçerli bu felsefe orası da ayrı konu![]()
Selamlar arkadaşlar
Bugün indirimli oem paketlerinden 5070ti lı olanı satın aldım
Bu sistem için monitor olarak 4k mı 2k mı tercih etmeliyim?(marka model önerisi)
hikayeli oyunlar ve fps oyunları da oynuyorum yanı sıra
Konuya ek olarak bilgisayar elime ulaştığında adım adım sıralama olarak ne yapmalıyım bios sonrasında driver konusunda nasıl bir yol izlemeliyim
gerçekten ben kendim gözlemlediğim kadarıyla söyleyeyim 1080p de 2k da uzun süreler kullandım şuan 4k monitör aktif olarak kullanıyorum 8 ay falan olacak yakında. rekabetçi oyunlar harici o kadar fark var ki aralarında dizi film, video, oyun, iş gibi şeylerim arasında gerçekten o farkı hissettim kullandığım süre boyunca bütçe el verirse biraz daha dişinizi sıkarsanız 4k alın derim ya da upgradeleyin 2k kullanıp en kötü derim kendi şahsi fikrim.110k bütçem vardı, aslında 5070Li sistem alacakrım ama, vatan dan indirim yakalayınca ve yanlış hatırlamıyorsam 93k almıştım sadece kasayı. Geri kalan da monitör klavye mouse koltuk gibi şeylere gitti sonunda 123k gibi param gitti her şey dahil olarak. Kaldıki sanırım 1 seneye 4k monitör de alırım. Ama sorunsuz bir şekilde hatta kendimce süper bir şekilde 2k da oyunlar oynuyorum. Almasammı 4k monitör diye düşünmüyor değilim arada sırada.