En hızlı şekilde fiber getirme taktiği nedir

Apartman yöneticisi ile görüş çoğunluk onay verirse o şekil başvuru yaparsın mesela sadece sen değil 4-5 daire kesin alacaksa o zaman getiriyorlar

arkadaşlar merhaba fiber olmayan bir yerde oturuyoruz sadeNET ve Türk Telekom ile anlaşma yapmıştık türk Telekom çok yavaştı sadeNET ise sürekli kesinti yaşıyor fiber için ne yapmamız gerekiyor mahalleli komple imza toplamak veyahut türknet veya türk telekomünikasyonu telefon ile darlamak tek kişinin yapabileceği bir şey değil biliyorum 21. YY da fiber yok mahallemizde o kadar iyi bir yer değil fakat bu internet kesintileri canımızı çok sıkmaya başladı bir bilgisi olan yardımcı olursa seviniriz teşekkürler

NOT: fiber olmasına da gerek yok düzgün bir sağlayıcıya da okeyiz tek istediğimiz kesinti yaşanmayacağımiz ve/veya düzgün çeken bir sağlayıcı
Hatay da oturuyoruz
valla hocam ben adanadayım buradada fiber yok bazı merkez kesimler hariç vdsl 120 download 40 upload kullanıyorum allahtan telekom ilk defa şaşırtıyor buradaki altyapı harbi sağlam. Nezaman görürüz 500mb fiberi hiç bilmiyorum :D

valla hocam ben adanadayım buradada fiber yok bazı merkez kesimler hariç vdsl 120 download 40 upload kullanıyorum allahtan telekom ilk defa şaşırtıyor buradaki altyapı harbi sağlam. Nezaman görürüz 500mb fiberi hiç bilmiyorum :D
burada da çok takmıyorlar sinir krizi geçirir insan

bu gün anten bağladılar antenle 20-30 arası alıyoruz indirme yükleme ise 5-6 şuanda yayın testi falan yapıcaz tek sorun yağmurlu hava onda da ne yapacaz bilmiyoruz

bu gün anten bağladılar antenle 20-30 arası alıyoruz indirme yükleme ise 5-6 şuanda yayın testi falan yapıcaz tek sorun yağmurlu hava onda da ne yapacaz bilmiyoruz
o değerler düşük hocam biraz sıkıntı yaratabilir

o değerler düşük hocam biraz sıkıntı yaratabilir
yapacak hiç bir şeyimiz yok ciddiye alanda yok muhtar deseniz yok cimer falan sonuç bulacağını sanmıyoruz iki ucu pırt cubuk ya

En illegal ama en çözümcül method.
Maalesef durum bu, sene 2026 kimse regletle vdsl ile falan uğraşmaz bi günde çekerler yeni altyapıyı. Tabiri caiz ise seve seve getirirler 😂

Altyapı varsa kullan derler fiber için çok uğraşmazlar. Gerçi altyapı olmadığında da umurlarında olmuyor yıllarca herhangi bir altyapı çekmediler bizim binaya, sokaktaki dayılarının sağlam yerlerde olduğunu tahmin ettiğim zengin bir grup sayesinde sokağa altyapı çektiler, sağolsunlar çekmişken bizim binaya da bağlantı yaptılar öyle kullanıyoruz 😂

Altyapı varsa kullan derler fiber için çok uğraşmazlar. Gerçi altyapı olmadığında da umurlarında olmuyor yıllarca herhangi bir altyapı çekmediler bizim binaya, sokaktaki dayılarının sağlam yerlerde olduğunu tahmin ettiğim zengin bir grup sayesinde sokağa altyapı çektiler, sağolsunlar çekmişken bizim binaya da bağlantı yaptılar öyle kullanıyoruz 😂
bizim öyle zenginler var mı @jombo ?

Biz 96 binalık siteye türk telekom fiber için başvurduk altyapıyı siz yaptırın biz kutuları koyarız dediler. Altyapı da bina başına 20bin tl tutuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,320
Üyeler
189,593
Son üye
İcardiosimhen99
Geri