Teşekkür ederim hocam şimdi oldu, evet saçma olmuş ciddenkodunuzu kullanın kısmına tıklayın hocam saçma olmuş butonun ismi ama bende başta bi bulamamıştımAlıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim hocam şimdi oldu, evet saçma olmuş ciddenkodunuzu kullanın kısmına tıklayın hocam saçma olmuş butonun ismi ama bende başta bi bulamamıştımAlıntıyı görüntüle
MSI'da oldu ama Asus haklında fikrim yok.benim aklımda kalan 2 adet kampanya dahilinde ürün aldım tek kalemde 2 ürün için ayrı ayrı kod alabilirmiyim tek fatura ile?
PCkolik den fatura bekliyorum şuanda bilgisi olan varmı
ocak ayında asus laptop almıştım 5070ti lı, bu kampanyadan faydalanabiliyor muyum?Seçili ASUS & ROG ürünlerini satın alımlarınıza özel ücretsiz Resident Evil Requiem oyun kodu edinin.
Birde Sanırım RTX kartlar içinde var ona bakmadım ama linki bırakıyorum.
Asus:
Nvidia:
![]()
Seçili GeForce RTX 50 Serisi ürünlerle Resident Evil Requiem'e sahip olun
Kampanya dahilindeki NVIDIA GeForce RTX 50 serisi masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar veya ekran kartı satın alın.www.nvidia.com
şubatın 5 inden sonra asusun kampanyası nvidianında şubattan sonradır büyük ihtimalleocak ayında asus laptop almıştım 5070ti lı, bu kampanyadan faydalanabiliyor muyum?
2 ürün içinde açtım talep bekliyorum bakalım bilgilendirme yaparım diğer arkadaşlar için sonuçlandığındaMSI'da oldu ama Asus haklında fikrim yok.
valla hocam bende pelta girdim bende sorun yok bir görüş istersenBen Asus rog pelta ürünümle buraya başvurdum ama donra ürünlerim kısmına kaydetmeye çalışınca seri nonkullanılmış hatası aldım yaşayan var mı?
Pelta ürünler koda başvurduktan sonra asus hesabına ürünü kaydedebildin mi?2 ürün içinde açtım talep bekliyorum bakalım bilgilendirme yaparım diğer arkadaşlar için sonuçlandığında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla hocam bende pelta girdim bende sorun yok bir görüş istersen
ben ilk ürünü hesabıma kaydettim daha sonrasında koda başvuru yaptım hocamPelta ürünler koda başvurduktan sonra asus hesabına ürünü kaydedebildin mi?
Anladım asusa yazdım bakalım ne dönüş olucak teşekkürler.ben ilk ürünü hesabıma kaydettim daha sonrasında koda başvuru yaptım hocam
sizin iş ne oldu hocamAnladım asusa yazdım bakalım ne dönüş olucak teşekkürler.
Halettiler kodda geldi teşekkürlerArkadaşlar aynı kategoriden 2 ürün alana 2 ayrı kod geliyor bilginiz olsun
sizin iş ne oldu hocam
bu arada kampanyada 1 adet katılım sağlanır diyor emin misinizArkadaşlar aynı kategoriden 2 ürün alana 2 ayrı kod geliyor bilginiz olsun
sizin iş ne oldu hocam