Kendiniz mi taktınız garanti muhabbeti falan nasıl oluyor15ARP9 kullanıcısı olarak oyunda 12 GB RAM'ın eksikliğini yaşadım. Ekran kartı ve işlemciye yetmiyordu, darboğaz yapıyordu. 12 GB RAMAXEL RAM alınca daha iyi oldu.
Kendin takabilirsin, garanti bozulmazKendiniz mi taktınız garanti muhabbeti falan nasıl oluyor
Hem HB üzerinde lenovo temsilcisi hem telefon araması yaparak garantiyi bozmadığını teyit ettim.Kendiniz mi taktınız garanti muhabbeti falan nasıl oluyor
bendede bi alt modeli var o verileri nereden bakabiliyoruzAktif 5050 modelini kullanıyorum en ağır oyunlarda 50-60W limitliyor ve 75-80 arası işlemci sıcaklığı cihazda honeywell ile anlaşıp üretilmiş ptm termal macun ile gelmekte gen 10
12 GB Ram biraz sıkıntı ve 512 Gb Ssd ise eğer sadece rekabetçi oyun oynicaksanız yeterli aksi takdirde başınız ağrıtır alanNasil alinir mi cihaz cs go agirlikli oynucam bir monitor alip
Msi afterburner kullanıyorum ben ayarlarına youtubeden bakabilirsinizbendede bi alt modeli var o verileri nereden bakabiliyoruz