🔥İndirim Lenovo LOQ Intel Core i5 13450HX 12GB 512GB SSD RTX5060 🔥45.599₺

15ARP9 kullanıcısı olarak oyunda 12 GB RAM'ın eksikliğini yaşadım. Ekran kartı ve işlemciye yetmiyordu, darboğaz yapıyordu. 12 GB RAMAXEL RAM alınca daha iyi oldu.

15ARP9 kullanıcısı olarak oyunda 12 GB RAM'ın eksikliğini yaşadım. Ekran kartı ve işlemciye yetmiyordu, darboğaz yapıyordu. 12 GB RAMAXEL RAM alınca daha iyi oldu.
Kendiniz mi taktınız garanti muhabbeti falan nasıl oluyor

Kendiniz mi taktınız garanti muhabbeti falan nasıl oluyor
Hem HB üzerinde lenovo temsilcisi hem telefon araması yaparak garantiyi bozmadığını teyit ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendim taktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca arka kapağı çıkartırken bıçak falan sokarken usb portların olmadığı taraftan sokun orada anakart yok.

Aktif 5050 modelini kullanıyorum en ağır oyunlarda 50-60W limitliyor ve 75-80 arası işlemci sıcaklığı cihazda honeywell ile anlaşıp üretilmiş ptm termal macun ile gelmekte gen 10
bendede bi alt modeli var o verileri nereden bakabiliyoruz

13 Serisi intel işlemcili LOQ'larda anakart sorunu kalktı diye duymuştum ama teyit edip ona göre almak lazım düşünüyorsanız eğer. Performans olarak arkadaşlar önceki mesajlarda deneyimlerini aktarmışlar 12GB ram artık yeterli değil. Siz bir 12 veya en azından 8'lik bir stick daha alırsanız anlamlı hale gelebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,695
Üyeler
190,257
Son üye
berke uysal
Geri