Yardım Xpg Ramler rgb bozukmu?

Mavi led kırmızı ve yeşile göre daha baskındır.Yani beyaz yaptığında hafiften mavimtrak yanar ama bunda sarı yanıyor muhtemelen mavi ledin gücü düşük yada rgb programında bir şey var başka bir şey gelmedi aklıma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

XPG'nin rgb programı bu bunda denermisin bir de.
Bu programı da indirdim denedim uyumlu aygıt bağlayin tarzi diyor

Kankacım tüm yorumları okudum 1 gram doğru yok. Ne RGB kontrolcüsünden ne de yazılımdan. Maalesef bu ramlerin RGB Led'leri kaliteli değil. Mor yapmaya çalışıyorsun olmuyor, beyaz yapıyorsun sarı oluyor. Renkleri maalesef düzgün vermiyor. Açabildiğin kadar açıp denemen lazım. Ben mod yapınca bildiğin RGB sönüyor. Aynı ramlerden bende de var. XPG Lancer DDR5 5200MHz modeli var. Ne yaparsan yap düzelmeyecek.

Kankacım tüm yorumları okudum 1 gram doğru yok. Ne RGB kontrolcüsünden ne de yazılımdan. Maalesef bu ramlerin RGB Led'leri kaliteli değil. Mor yapmaya çalışıyorsun olmuyor, beyaz yapıyorsun sarı oluyor. Renkleri maalesef düzgün vermiyor. Açabildiğin kadar açıp denemen lazım. Ben mod yapınca bildiğin RGB sönüyor. Aynı ramlerden bende de var. XPG Lancer DDR5 5200MHz modeli var. Ne yaparsan yap düzelmeyecek.

Ekler

• 20260302_224704.webp
    20260302_224704.webp
    314 KB · Hit: 17
Son düzenleme:
1772483275336.webp

1 gram doğru yok. :D

Senin doğrun ne acaba :kekw:. Benim aldığım ram ilk çıkan DDR5 XPG ramlerinden. Bak bakalım senin ramlerin üretim tarihi ne? Yaptıklarının aynısını söyle yapayım aynısı olmazsa bakarız doğruya yanlışa. Çok seviyorsunuz bilmediğiniz konulara laf yapmayı :kekw:

Bendeki ramlerde bundan beyaz sarımtrak yanıyor anlamadım bozuk mu ? Ömür boyu garantili bu seri zaten yollayayım servise :D

Son düzenleme:
Senin doğrun ne acaba :kekw:. Benim aldığım ram ilk çıkan DDR5 XPG ramlerinden. Bak bakalım senin ramlerin üretim tarihi ne? Yaptıklarının aynısını söyle yapayım aynısı olmazsa bakarız doğruya yanlışa. Çok seviyorsunuz bilmediğiniz konulara laf yapmayı :kekw:
ben nasıl çözdüğümü zaten yorumlar da söyledim ardından arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz gelip boş boş insanlara sallamana gerek yok

ben nasıl çözdüğümü zaten yorumlar da söyledim ardından arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz gelip boş boş insanlara sallamana gerek yok
Bilader kime neye sallamışım? Aynı ramlere ben de sahibim ve aynı sorunu ben de yaşıyorum. Tüm RGB kontrol uygulamalarını denedim yok olmuyor bu ramlerin RGB kalitesi kötü, çoğu ara rengi bile veremiyor. Kendi Rainbow modunda bile mora geldiğinde kararıyor. Yeni modellerde bu sorun yok ama eski, ilk modellerde sorun var. " 1 gram doğru yok :D " dediğinde ben mi sallamış oluyorum :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,320
Üyeler
189,593
Son üye
İcardiosimhen99
Geri