Galax RTX 5080 ve FSP Hydra k Pro 850W PSU birbirine uyar mı?

İtachiii

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
15000
Merhaba Galax RTX 5080 1Click OC white bu ekran kartını satın aldım elimde FSP Hydra k Pro 850W PSU var içinde RTX 5080 için uyumlu 12+4 kablosunu göremedim ben PSU'yu değiştirmeden nasıl kullanabilirim bu PSU ve ekran kartını yardımcı olabilir misiniz? Eğer kullanılmaz ise PSU önerisi yapabilir misiniz?

ekran kartının kutusunun içinde dönüştürücü kablo olması lazım.

Dönüştürücü ile kullanırsın ama alabiliyorsan yeni psu al dönüştürücü biraz riskli bu güzel fiyatına göre.Sessiz bi psu.

peki dönüştürücüde 3 tane giriş 1 çıkış oluyor bunda 2 giriş var sanırım idaretenlik 2sini takıp kullansam olur mu bir de olmazsa amazondan atabilir misiniz psu 12 13kya kadar çıkabilirim

Merhaba Galax RTX 5080 1Click OC white bu ekran kartını satın aldım elimde FSP Hydra k Pro 850W PSU var içinde RTX 5080 için uyumlu 12+4 kablosunu göremedim ben PSU'yu değiştirmeden nasıl kullanabilirim bu PSU ve ekran kartını yardımcı olabilir misiniz? Eğer kullanılmaz ise PSU önerisi yapabilir misiniz?
Dönüştürücü olsa bile C tier bir psuya emanet etmezdim 5080'i. Arkadaşın attığı asus rog aurayı alabilirsin.

Dönüştürücü olsa bile C tier bir psuya emanet etmezdim 5080'i. Arkadaşın attığı asus rog aurayı alabilirsin.
bana lütfen amazondan yada düzgün bir firmadan psu önerirseniz 1250W a kadar max 13-14kya çıkabilirim şuan arkadaşın attığı modeli satan firma çok kötü bir firma.

bana lütfen amazondan yada düzgün bir firmadan psu önerirseniz 1250W a kadar max 13-14kya çıkabilirim şuan arkadaşın attığı modeli satan firma çok kötü bir firma.
yani satıcı nasıldır bilmem ama amazonda falan düzgün fiyatta psu yok maalesef.

yani satıcı nasıldır bilmem ama amazonda falan düzgün fiyatta psu yok maalesef.
hocam 8 bini vermişken 12 13üde veririm bana 1200 1250W kaliteli bir psu önerirseniz ya amazon olsun ya satıcısı bilindik olsun itopya incehesap gibi atıyorum trendyolda x tecnolocy gibi noname yerlerden almayı tercih etmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 8 bini vermişken 12 13üde veririm bana 1200 1250W kaliteli bir psu önerirseniz ya amazon olsun ya satıcısı bilindik olsun itopya incehesap gibi atıyorum trendyolda x tecnolocy gibi noname yerlerden almayı tercih etmiyorum

bu alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,657
Üyeler
190,776
Son üye
Nisa Nur
Geri