Eğer çok giren olursa puştluğuna pcne başka oyunlar indirebilirlerMerhaba İtemsatış üzerinden Resident Evil requiemli bir hesap almayı planlıyorum herhangi bir zararı olur mu almalı mıyım? bilgisayara herhangi bir zararı olur mu ?
Bak samimi diyorum böyle şeylerle uğraşacağına araştırma ile güvenilir kaynaklardan crack indirin.Merhaba İtemsatış üzerinden Resident Evil requiemli bir hesap almayı planlıyorum herhangi bir zararı olur mu almalı mıyım? bilgisayara herhangi bir zararı olur mu ?
crackı olan oyunlar için gereksiz ama bazılarında denuvo var kırılmıyor mecbur böyleBak samimi diyorum böyle şeylerle uğraşacağına araştırma ile güvenilir kaynaklardan crack indirin.
bypassla bi dene olmazsa alırsın kırılmış galibaMerhaba İtemsatış üzerinden Resident Evil requiemli bir hesap almayı planlıyorum herhangi bir zararı olur mu almalı mıyım? bilgisayara herhangi bir zararı olur mu ?
Çok az kırılmamış oyunlarcrackı olan oyunlar için gereksiz ama bazılarında denuvo var kırılmıyor mecbur böyle
Bu arada çoğu oyun kırılıyor ancak bazılarını belirli kişiler kırıyor.crackı olan oyunlar için gereksiz ama bazılarında denuvo var kırılmıyor mecbur böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bypassla bi dene olmazsa alırsın kırılmış ga
Kırılsında kim kırmış kim yapmış önemi yokÇok az kırılmamış oyunlaronlar için evet mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada çoğu oyun kırılıyor ancak bazılarını belirli kişiler kırıyor.
İşte wukong mesela çoğu sitede yok ama dodi kırmış gibi gibi.