Steam aile paylaşımlı hesap alınır mı?

can1453

80+
Reaksiyon skoru
28
Merhaba İtemsatış üzerinden Resident Evil requiemli bir hesap almayı planlıyorum herhangi bir zararı olur mu almalı mıyım? bilgisayara herhangi bir zararı olur mu ?

Merhaba İtemsatış üzerinden Resident Evil requiemli bir hesap almayı planlıyorum herhangi bir zararı olur mu almalı mıyım? bilgisayara herhangi bir zararı olur mu ?
Eğer çok giren olursa puştluğuna pcne başka oyunlar indirebilirler :D girdiğin gibi çevrimdışı moda al oyunu oyna hesaptan kurtul yoksa depolaman nanay

Hiç tercih etmedim eden arkadaşım da olmadı tavsiye etmem

Bak samimi diyorum böyle şeylerle uğraşacağına araştırma ile güvenilir kaynaklardan crack indirin.

Bak samimi diyorum böyle şeylerle uğraşacağına araştırma ile güvenilir kaynaklardan crack indirin.
crackı olan oyunlar için gereksiz ama bazılarında denuvo var kırılmıyor mecbur böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bypassla bi dene olmazsa alırsın kırılmış galiba

crackı olan oyunlar için gereksiz ama bazılarında denuvo var kırılmıyor mecbur böyle
Çok az kırılmamış oyunlar :D onlar için evet mantıklı.

bypassla bi dene olmazsa alırsın kırılmış ga
Bu arada çoğu oyun kırılıyor ancak bazılarını belirli kişiler kırıyor.
İşte wukong mesela çoğu sitede yok ama dodi kırmış gibi gibi.

çok fazla aldım bi sıkıntı olmadı ama re requim de doluluk oranı fazla oldugu için oyuna girdirmiyor.

Çok az kırılmamış oyunlar :D onlar için evet mantıklı.

Bu arada çoğu oyun kırılıyor ancak bazılarını belirli kişiler kırıyor.
İşte wukong mesela çoğu sitede yok ama dodi kırmış gibi gibi.
Kırılsında kim kırmış kim yapmış önemi yok 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,709
Üyeler
190,792
Son üye
mertbeyvip
Geri