k0nzsi4
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,832
İndexGarantisine kim bakiyor burda?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satıcı kim?Akşam sipariş vermiştim ama siz böyle diyince ikilemde kaldım iade edicem
İndexGarantisine kim bakiyor burda?
Satıcı kim?Akşam sipariş vermiştim ama siz böyle diyince ikilemde kaldım iade edicem
Biraz önce satıcıya sordum üreticiden geldiği gibi hiç açılmamış kutu olarak mı gelmekte ilk açan biz mi olacağız kutuyu şeklinde sordum bekliyorumAkşam sipariş vermiştim ama siz böyle diyince ikilemde kaldım iade edicem
Teknoklikİndex
Satıcı kim?
Umarım biz oluruz hocamBiraz önce satıcıya sordum üreticiden geldiği gibi hiç açılmamış kutu olarak mı gelmekte ilk açan biz mi olacağız kutuyu şeklinde sordum bekliyorum
Teknoklikten sorun yaşamazsınız hayırlı olsun alanlaraTeknoklik
Umarım biz oluruz hocam
Sağolun hocamTeknoklikten sorun yaşamazsınız hayırlı olsun alanlara
Hocam ekran kartınız iyiyse Ktc daha iyi olurDün bu ürünü aldım bayağı popüler indirimdeydi hala indirimde 5799 TL 1000 TL gibi fark vererek iptal Edip Ktc mi alsam acaba. https://amzn.eu/d/0gB5gqUc
M2 işlemcili Mac mini ile kullanıyorum şimdilik sonra masaüstü veya dizüstü alıp bağlayabilirimHocam ekran kartınız iyiyse Ktc daha iyi olur
Macden hiç anlamam ben 2.ekran olarak aliyorum ama 2k fazlamı gelir attığınız model baya güzelMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
M2 işlemcili Mac mini ile kullanıyorum şimdilik sonra masaüstü veya dizüstü alıp bağlayabilirim
Ktc yi full HD olarak da kullanabilirsiniz ama hoparlör yok bu gigabyte’da hoparlör de var ve 240 direk 240 hız aşırtma vs yok yani bu güzel bir şey eğer Ktc hiç açılmamış kutu ve hatasız ölü pikselsiz gelir ise tabi öbür şekil gelme ihtimali yüksek bu tür satıcılardaMacden hiç anlamam ben 2.ekran olarak aliyorum ama 2k fazlamı gelir attığınız model baya güzel
Hocam cevap gelirse hemen yazın daha önce başıma 2 kere geldi benimde kullanılmış monitörü yolladılarKtc yi full HD olarak da kullanabilirsiniz ama hoparlör yok bu gigabyte’da hoparlör de var ve 240 direk 240 hız aşırtma vs yok yani bu güzel bir şey eğer Ktc hiç açılmamış kutu ve hatasız ölü pikselsiz gelir ise tabi öbür şekil gelme ihtimali yüksek bu tür satıcılarda
Ama şunu da bildirmek isterim ki satıcıya sorduk tutup da evet daha önce açılmış kullanılmış tekrar paketlediğimiz ürünler de gönderme ihtimalimiz var şeklinde cevap yazmazlar şimdi bu ürünü satan Hepsiburada olsa idi kendi direk Hepsiburada satıcı veya Amazon veya Trendyol şüphesiz güvenirdim çünkü asla açılmış ürünü göndermezlerHocam cevap gelirse hemen yazın daha önce başıma 2 kere geldi benimde kullanılmış monitörü yolladılar