KTC MONİTÖR 6871 TL🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

M2 işlemcili Mac mini ile kullanıyorum şimdilik sonra masaüstü veya dizüstü alıp bağlayabilirim
Macden hiç anlamam ben 2.ekran olarak aliyorum ama 2k fazlamı gelir attığınız model baya güzel

Macden hiç anlamam ben 2.ekran olarak aliyorum ama 2k fazlamı gelir attığınız model baya güzel
Ktc yi full HD olarak da kullanabilirsiniz ama hoparlör yok bu gigabyte’da hoparlör de var ve 240 direk 240 hız aşırtma vs yok yani bu güzel bir şey eğer Ktc hiç açılmamış kutu ve hatasız ölü pikselsiz gelir ise tabi öbür şekil gelme ihtimali yüksek bu tür satıcılarda

Ktc yi full HD olarak da kullanabilirsiniz ama hoparlör yok bu gigabyte’da hoparlör de var ve 240 direk 240 hız aşırtma vs yok yani bu güzel bir şey eğer Ktc hiç açılmamış kutu ve hatasız ölü pikselsiz gelir ise tabi öbür şekil gelme ihtimali yüksek bu tür satıcılarda
Hocam cevap gelirse hemen yazın daha önce başıma 2 kere geldi benimde kullanılmış monitörü yolladılar

Hocam cevap gelirse hemen yazın daha önce başıma 2 kere geldi benimde kullanılmış monitörü yolladılar
Ama şunu da bildirmek isterim ki satıcıya sorduk tutup da evet daha önce açılmış kullanılmış tekrar paketlediğimiz ürünler de gönderme ihtimalimiz var şeklinde cevap yazmazlar şimdi bu ürünü satan Hepsiburada olsa idi kendi direk Hepsiburada satıcı veya Amazon veya Trendyol şüphesiz güvenirdim çünkü asla açılmış ürünü göndermezler

Geri