Bu gece yarısı motorine 12,45 TL zam bekleniyor!

Luci_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
Dün gece Arabinin konusunda küfür füzeleri uçuşuyordu.
Füzelerden birkaçı Pertol hattına düşmüş olabilir.

Dün gece Arabinin konusunda küfür füzeleri uçuşuyordu.
Füzelerden birkaçı Pertol hattına düşmüş olabilir.
fark ettiysen milyarlık hesaplamalar ile uğraştık ama bazı insanlar özellikle banlanan birisi tek becerisi dini değerlere küfür etmek neyse.
senide gördüm hata olsaydı yazardın forumda başlı başına en az 10 ateisti biliyorum 9 u sadece girdi (sende dahilsin) dakikalarca durdu ve çıktı gitti

2 defa güncellenen hesaplama kodlarını pyton dosyasını bile paylaşabilirim o kadar güveniyorum

zaten bir sürü platforma yazılımcılara matematikçilere ve islam uzmanlarına paylaşacağım çünkü hesaplamalar benim boyumu aştı (12 nesil işlemci odayı ısıtacak kadar alev alev oldu)

ve kimse bir hesaplama yapmayınca bir çok farklı yapay zeka platformuna girip bunun tesadüfen olma ihtimalini sordum
aldığım ortalama en az 50 milyonda 1 lik bir şans (bağımsız yorumlama sadece ve 50.000.000 1 olabilecek bir şey (tesadüf olduğunu iddaa edenler olursa))

not araba deposunu doldurun xd

Son düzenleme:
fark ettiysen milyarlık hesaplamalar ile uğraştık ama bazı insanlar özellikle banlanan birisi tek becerisi dini değerlere küfür etmek neyse.
senide gördüm hata olsaydı yazardın forumda başlı başına en az 10 ateisti biliyorum 9 u sadece girdi (sende dahilsin) dakikalarca durdu ve çıktı gitti

2 defa güncellenen hesaplama kodlarını pyton dosyasını bile paylaşabilirim o kadar güveniyorum

zaten bir sürü platforma yazılımcılara matematikçilere ve islam uzmanlarına paylaşacağım çünkü hesaplamalar benim boyumu aştı (12 nesil işlemci odayı ısıtacak kadar alev alev oldu)

ve kimse bir hesaplama yapmayınca bir çok farklı yapay zeka platformuna girip bunun tesadüfen olma ihtimalini sordum
aldığım ortalama en az 50 milyonda 1 lik bir şans (bağımsız yorumlama sadece ve 50.000.000 1 olabilecek bir şey (tesadüf olduğunu iddaa edenler olursa))

not araba deposunu doldurun xd
Şahsen ben forumda değildim onlar kavga ettiklerinde. Yalan konuşma bari.
Sabah 11 de işe giderken gördüm.
Senin olaya müdahele etmen gerekirdi.
Bana gelince dilin 10 karış çıkıyor boğazından. Dilini böyle yutarsın :D

kavgayı demedim! gönderimi okuyanları inceliyorum dedim! yazım hatası hahahahah sory broo
diğer sekmede forumu ziyaret edenler açık hahahah (dün membersten bakıyordum ama)
ben uyuyordum yoruldum forum açık kaldıysa bilemiyorum

sayılar gerçekten kafamı çok yormuştu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sabah 11 de işe giderken gördüm.
Bana gelince dilin 10 karış çıkıyor boğazından. Dilini böyle yutarsın :D
1772628643747.webp

bu şekil

buna sebep olana ise:
ahmet taha fake hesaptan foruma girecek olursan sanada ince bir mesaj bırakayım
ilk okul okuyan bir çocuk bile senden daha fazla matematik bilirdi. amacın zaten baş edemeyeceği çürütemeyeceği için rage yapıp konuyu kitletmek bu kadar yeteneksiz hesabı bile yeni *
ateistin bile yüz karası ahmet taha dır

Son düzenleme:
komik çocuklar emoji bırakıyor o sırada elhamdulillah 14.000 de 1 lik bir işlem daha bulundu ahhahahahahahahah

la casiente costente öğren dostum öğren az

Geri