🔥İndirim QCY HT08 Melobuds Pro - 899 TL

1 Yıl önce 1500 e almıştım 3 taksit ile vay be fiyata bak bunu da mı görecektik :kekw: Kronik arıza çıkarma ihtimali yüksek alacak olan ona göre alsın. Bu fiyata alınır yinede.
Kronik muhabbetini ilk defa duydum ama ty çark vardı 1700e 400 kupon kullanarak 1300e almıştım ben, bu fiyata bu zamanda beleş

Bende kullanıyorum 1 yıldır gayet güzel ben 1630 a almıştım bedava valla

Hocam uzun süredir takip ediyordum 900 görünce direkt yapıştım, konu sahibine teşekkürler 🙏

Normalde buds core ile arasinda kalmıştım da indirim görünce dayanamadım 😆

nothing cmf buds 2 kullanıyorum sizce bunu deneyimlemelimiyim birde bu model için kronik sıkıntılı diyorlar ne diyorsunuz

Hocam galiba 1000 TL'yi geçince taksit çıkıyor. İsterseniz 101 TL'lik ürün ekleyip deneyin. Ona göre iptal edin faizli taksit yaptığınız ürünü.
Yaptım birşeyler ama umarım olmuştur

İhtiyacım vardı konu için teşekkürler iyi bir kulaklığa benziyor fakat detaylarından pek anlamıyorum. S25+ ile kullanacağım performansı hakkında bilgi verebilir misiniz ?
Valla ben s24 fe ile kullaniyorum gayet memnunum, bu fiyata bedava gercekten. Gecen sene martta 1600 e mi ne almistim, bu fiyat bedava, kesinlikle fazlasini hak ediyor ama sikayet eden 1 kisi vardi gectigimiz aylarda forumda. Ben hicbir problem yasamadim, gayet segmentinin urunu, 5-10 klik urunlerle kiyaslamaya gerek yok. Kagit ustu ozellikleri guzel ve pratikte de gayet memnun eder. Dedigim gibi bedava bu fiyata.

1 Yıl önce 1500 e almıştım 3 taksit ile vay be fiyata bak bunu da mı görecektik :kekw: Kronik arıza çıkarma ihtimali yüksek alacak olan ona göre alsın. Bu fiyata alınır yinede.
Yeni serilerde falan çözmediler mı sorunları

1772653583924.webp

Dalga gecer gibi daha 1 hafta olmadi alali ve hijyen kurallari geregi iade de almiyolar sdfghasdfghdasfhsdfa

Bu kablosuz kulaklıklarda durduğu yerde eskime/bataryada erime gibi sorunlar oluyor mu? Fiyatı uygunken alıp kenara atacağım ama ihtiyacım yok. Uzun süre kullanmam gibi. Kenarda beklemeleri cihaz için zararlı mıdır?

Taksitli Alacağım diye yanlışlıkla 3 kere aldım ilkini iade ettim 2. De komple iade olmuş gösteriyor ama hâla provizyondan gitmedi.3.de de yanında aldığım şeyi iade ettim

Ekler

• Screenshot_2026-03-04-22-54-16-201_trendyol.com-edit.webp
    Screenshot_2026-03-04-22-54-16-201_trendyol.com-edit.webp
    31 KB · Hit: 78
Yeni serilerde falan çözmediler mı sorunları
Kronik muhabbetini ilk defa duydum ama ty çark vardı 1700e 400 kupon kullanarak 1300e almıştım ben, bu fiyata bu zamanda beleş
yok hocam çözemediler, eski melobudslar da sıkıntılıydı. Sesine anc sine lafım yok on numara ürün ama kronik arızalı ürün. Yorumlara bakarsan sesten şikayet eden yok herkes aynı kronik problemleri yaşamış, ürün problemli maalesef. Ama bu fiyata yine de denenir. Gri de düşse belki tekrar alırdım :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,320
Üyeler
189,593
Son üye
İcardiosimhen99
Geri