🔥İndirim GIGABYTE M27UP 27″ 4K 160Hz - FHD 320Hz 1ms PCHocası inceleme 14999TL

Cayma hakkını kullanıp iade edebilirdin, acemiliğine gelmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2K kaç hz?
bu incelemenin parçalarını bayadır instagramdan paylaşıyor bende merak ediyordum ama sadece 2k çözünürlükte kullanabiliyorsun diyor ama native olarak 2k kullanabileceğini sanmıyorum. yoksa her monitor daha alt çözünürlüklere gidiyor :)

Ekler

• 1772662426590.webp
    1772662426590.webp
    8.2 KB · Hit: 88
fhd modunda full array local dimming yok. fhd modu bulanık gösteriyor. sadece 4k 160hz olarak düşünün, onun için de fiyatı iyi gene.

Onun bir oranı var temelde ismi yok ama türk tipi dolandırıcı diyebiliriz 👍 1.ci aşama yüzde belirtiyorlar mesela 100 ürün satıldı 80 tanesi ölü piksel çıktı sana THH git diyorlar ikinci bir yüzde burada devreye giriyor 80 kişiden 40 tanesi gider 40 tanesi uğraşmam diyerek gitmiyor. 40 kişiyi önce bı cebe atıyorlar bitti mi bitmez o giden 40 kişi 6 Ay parası vatan da kalıyor o gelen parayla zaten tekrar ürün alıyor 6 ay bunu devam ettiriyor onlarda biliyor kazanacağını 6 ay sonra iade alsa bile çoktan paradan para kazanmış oluyor 👌 etik mi değil ama ticari strateji tabi bunu etik olmayan şartlarda yapıyorlar.
dolandırıcılık biraz saçma olmuş :) Şuan ki politika tamamen sermayeyi koruyor . iş siyasete gireceği için yazamıyorum ama en normal tabiriyle sermayeyi koruyorlar :) Sermayeyi korumazsalar yüksek cezalarla korkutuyorlardı tüketiciyi mağdur ettikleri için .

İncehesap monitör aldım ölü piksel çıktı. Değiştirmediler. Thh başvurdum kazandım. Vi daha alışveriş yapmam sanırım. Özellikle monitör
Bende geçen ay aldım aynı sıkıntıyı yaşadım thh başvurdum kararın çıkmasını bekliyorum. Hangi markaydı sizin

Bende geçen ay aldım aynı sıkıntıyı yaşadım thh başvurdum kararın çıkmasını bekliyorum. Hangi markaydı sizin
BenQ idi hocam. Firmalar da hiç çekinmiyor, arsızlae ya. Bence ceza kesilmesi lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,928
Üyeler
189,941
Son üye
Kraft3
Geri