Asus B650m-r 4499 TL

MSİ'larda çok denk geliyorum hocam, bios sürümü deneme yanılma yaparak çözüyorum. Şuan çalıştıysa hiç elleme, 3-5 sürüme düzelir
Neyse ki clear cmos tuşu var yoksa uğraş babam dur :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlış kontrol etmişsin çünkü çoğunda biosta sıkıntı var. hatta globalde redditten bak kronik muhabbetleri çok dönüyor bu anakartın. ek olarak bizzat bios sıkıntısıda yaşadım. beğenmeme durumu bende keyfi olmuyor anlayacağın :)
Bir ara msi da çok vardı ilk am5 sürümlerinde sonrasında eskiye nazaran baya düzelme oldu belki bunda da yeni sürümle düzeltmeler olmuştur .

yanlış kontrol etmişsin çünkü çoğunda biosta sıkıntı var. hatta globalde redditten bak kronik muhabbetleri çok dönüyor bu anakartın. ek olarak bizzat bios sıkıntısıda yaşadım. beğenmeme durumu bende keyfi olmuyor anlayacağın :)
AM5 sokette Asus'da BİOS sorunu ilk kez sizde duyuyorum hocam :)

Kendim 7800X3D - 2X16 6000MHZ CL38 Expo RAM'lerle, ilk sürümlerden BİOS'la sorunsuz kullandım ve sattım. Alan arkadaş da sorunsuz kullanıyor.

Ve halen BİOS'ta sorun yaşaması ile Vatan Outlet muhabbetini anlamadım😅 BİOS ile ilgili hiçbir şey yazmıyor nasıl BİOS'a bağladınız merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,927
Üyeler
189,941
Son üye
Kraft3
Geri