❌İndirim Bitti! 7Go Ahv-14 2'si 1 Arada Kablosuz Araç Içi Süpürge 18000PA 759TL

Benzer modelini alıp geri gönderdim. Şarjı 2 dk'da bitiyor ve cihaz güç kesiyor. Ya bana gelen böyle idi yada hepsi böyle. 18k PA'nın üflemesi ve çekimi de kuvvetli değil, saç kurutmadan halliceydi. Ben memnun kalmadım. Kasa temizliği için kısmen yeterli ama biraz daha kuvvetli bişey almanızı öneririm.

1772732855600.webp

Bunla aralarında fark var mı?
Muhtemelen hepsi aynı yerden çinden gelme. Markaları değişik içerikleri aynı gibi Çin ürünlerinde genellikle öyle oluyor.

Alıp geri gönderdiğim benzer ürün. Şarjı 2 dk'da bitiyor ve cihaz güç kesiyor. Ya bana gelen böyle idi yada hepsi böyle. 18k PA'nın üflemesi ve çekimi de öyle beklediğiniz kadar kuvvetli değil. Saç kurutmadan halliceydi. Ben memnun kalmadım. Daha kuvvetli bişey almanızı öneririm.

Alıntıyı görüntüle
Sizin ürün sıkıntılıymış bence hocam normalde 15 dk gidiyor tam güçle. Çekim gücü fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum.

Benzer modelini alıp geri gönderdim. Şarjı 2 dk'da bitiyor ve cihaz güç kesiyor. Ya bana gelen böyle idi yada hepsi böyle. 18k PA'nın üflemesi ve çekimi de kuvvetli değil, saç kurutmadan halliceydi. Ben memnun kalmadım. Kasa temizliği için kısmen yeterli ama biraz daha kuvvetli bişey almanızı öneririm.

Alıntıyı görüntüle
Çoğu böyle şikayetlerin geneli bataryasının 10 dk içinde bitmesi ve 4 saatte tam dolum yapması. Tamam ucuz bişey de niye evime çöpe cevireyim kullanamadiktan sonra

çektim eyw

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-03-05 210550.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-05 210550.webp
    22.8 KB · Hit: 79
Şunun şarjı kısa sürede dolup uzun süre gideni yok mu :D

ben kasayı cıkarıp tozunu almaktanda üfleme ile temzilemek için aldım birinci önceliğim bu yani. i 20 2015 aracım var gelince dener yazarım paspasların dışında dalan kumaşla erişemediğim noktaları alsa kafi son güçte 10 dk da bitiyormuş yeterli deniyor. yedek batarya çıkıyor sanırım çıkmazsa da çok kullanmam ayda max 2 kere kullanımda uzun süre götürür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,829
Üyeler
189,736
Son üye
canbozokresmi
Geri