Bazılarında hızlı şarj yazıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. Temudan bir tane bu şekilde sipariş verdim yarın gelecek bakalım ne kadar doğru.Şunun şarjı kısa sürede dolup uzun süre gideni yok mu![]()
Ayni sorun bendede oldu iade edip bunu aldim şimdi sorunsuz hocam ennaz 30dk gidiyor bu güce sarji cekim gucu efsane : https://app.hb.biz/16cTQFmcL7XaBenzer modelini alıp geri gönderdim. Şarjı 2 dk'da bitiyor ve cihaz güç kesiyor. Ya bana gelen böyle idi yada hepsi böyle. 18k PA'nın üflemesi ve çekimi de kuvvetli değil, saç kurutmadan halliceydi. Ben memnun kalmadım. Kasa temizliği için kısmen yeterli ama biraz daha kuvvetli bişey almanızı öneririm.
Alıntıyı görüntüle
Hocam iade konusunda nasillar ben altin rengi aldim mor gonderdiler son5 gun kaldi 14 gunun dolmasinaBenzer modelini alıp geri gönderdim. Şarjı 2 dk'da bitiyor ve cihaz güç kesiyor. Ya bana gelen böyle idi yada hepsi böyle. 18k PA'nın üflemesi ve çekimi de kuvvetli değil, saç kurutmadan halliceydi. Ben memnun kalmadım. Kasa temizliği için kısmen yeterli ama biraz daha kuvvetli bişey almanızı öneririm.
Alıntıyı görüntüle
Hocam nasil 630 a geldi bende 436 ya aldim.630 TL'ye aldım tskler
nasıl şuan bende almayı düşünüyorum kupon vs varsa paylaşırmısınız630 TL'ye aldım tskler
Güzel bi iade sebebi metni yazdım. Geldiği gibi paketledim, kutuya koyup aynen geri yolladım. Hiçbi sıkıntı çıkarmadan onayladılar.Hocam iade konusunda nasillar ben altin rengi aldim mor gonderdiler son5 gun kaldi 14 gunun dolmasina
Hocam bu fiyattan bende yenisini aldim eskisine altin rengi aldim mor geldi dedim hepsiburadadan almistim sikinti cikar mi sizce ?Güzel bi iade sebebi metni yazdım. Geldiği gibi paketledim, kutuya koyup aynen geri yolladım. Hiçbi sıkıntı çıkarmadan onayladılar.
Benzer modelini alıp geri gönderdim. Şarjı 2 dk'da bitiyor ve cihaz güç kesiyor. Ya bana gelen böyle idi yada hepsi böyle. 18k PA'nın üflemesi ve çekimi de kuvvetli değil, saç kurutmadan halliceydi. Ben memnun kalmadım. Kasa temizliği için kısmen yeterli ama biraz daha kuvvetli bişey almanızı öneririm.
Alıntıyı görüntüle
Amaç kasa temizlemekse kesinlikle. Birçok kasa PC olan biryerde çalışıyorum, biz de hep kompresör ve basınçlı hava tabancası ile yapıyoruz.valla açık söyleyeyim direk kompresör kullanmayı taviye ederim kademeli güzel bir model bu fiyata ben memnun kaldım