60 binde bir bakım mı, yazık arabaya be.1.5 dci motor olan cogu renault sıkıntısızdır yagını suyunu koy 60 binde bi bakımını yaptır yeter 1.5 dci motorda en çok tutan araçlar kangoo 2-3 clio 2-3-4 fluence megane-2
ama surucu kursu için clio 3-4 olsa daha iyi olur
kanunen ruhsat sahibi kim ise sorumlu o oluyor kazada vs de başın derde girerhocam arabaya öyle kendi arabammis gibi bakmayacağım şahsen ordan gelecek bir gelir var. üstüne arabayı kullanacağım hali hazırda arabam yok bu beni rahatlatacak. oluşabilecek her türlü masraf sürücü kursuna ait (bendeyken bir kaza yaparsam ayrı) zaten arabada aylık max 12 kişi ders alabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunun içinmi dedi bilmiyorum ama babam direkt arabayı kurs sahibinin üzerine yapalım dedi
hocam kenarda bir birikmiş var duruyor durduğu yerde böyle hem gelir olur heme araba olur altımda diye düşündümsiz bilirsiniz hocam tabii de benim içim el vermezdi
buna dikkate alıp hareket ederiz hocam bilgilendirmen için teşekkür ederim.
hocam her sürücü kursu arabasına sınavdan önceki gün bakım yapmak zorunda diye biliyorum ablam sürücü kursunda çalışıyor60 binde bir bakım mı, yazık arabaya be.
Sürücü kursları cliolar mantıklı.
surucu kursu kullanacagı ıçın bu biraz duşebilir60 binde bir bakım mı, yazık arabaya be.
Sürücü kursları cliolar mantıklı.