elemeNtary
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
gameraider k1 he - Darmoshark Top75 HE Wired - Howl 75 - Beast r75 sizce hangisini tercih etmeliyim? Maks bütçe 3.500
darmoshark, howl75, gameraider k1 he bu ürünler kablolu klavyeler, kablosuz klavyeler ile bir değerlendirmeleri haksızlık olurgameraider k1 he - Darmoshark Top75 HE Wired - Howl 75 - Beast r75 sizce hangisini tercih etmeliyim? Maks bütçe 3.500
mchose iyi markadır, ben şu an beast r75 prodan çok memnunum, mchose ile uzun kullanım yapamadım maalesefHocam bende kablosuz manyetik klavye almayı düşünüyorum biraz bakındım çoğu ürün kablolu önerebiliceğin bir kablsouz model varmı 5k bandında ?
Mchose marka mouse kullanıyorum aynı marka klavye almayı düşünüyorum önerirmisin?
R75 in sanirim sadece beyaz modeli varmchose iyi markadır, ben şu an beast r75 prodan çok memnunum, mchose ile uzun kullanım yapamadım maalesef
evet 8k gözüküyorBeast R75 kablosuz da 8K destekliyor mu şimdi? Öyle bir ifade gördüm de bilgili arkadaşlar aydınlatabilir mi.
bu fiyat skalasında manyetik + kablosuz olarak yok maalesefR75 in sanirim sadece beyaz modeli var
Peki bu hariç önerebiliceğin varmı?
şarjın %100 gözükmesi önemli değil. esc kırmızı yanıyor o söndüğü zaman gerçek %100 demek. fullemek yaklaşık 1.5 2 gün %100 şarjla da yaklaşık 5 gün gidiyor.klavyeyi bu kir tutma muhabbetinden bir iki gün önce sipariş verdim ve kullanıyorum, farkettim ki klavyenin keycapleri acayip yapışkan ve kir, tozu tutuyor. (bezde boya atması olduğu için karartma yapması normal gibi) klavyenin 8000mah bataryası vardı ama dün fullken kullandım ve bir günde %20 şarjı gitti anlamadım.
sorun yaşayan bir arkadaşım da geç dönüyorlar dedi ama değiştirdiler ürününü6 Şubatta ürünü aldım arızalandı. Teknik servisle iletişime geçmeye çalışıyorum günde sadece bir mesaj atıyorlar galiba 2 gündür hala konuşmanın devamı gelmedi. Bir mesaj atıyorlar geri 24 saat boyunca yoklar.
Ne sorun yaşamıştı hocam benim ki aydınlatması ile ilgilisorun yaşayan bir arkadaşım da geç dönüyorlar dedi ama değiştirdiler ürününü