Beyler yeni evlenicem inidirmde bu tv alıyım geçiyim mi yeter çıldırcam

Miniled OLEDE en yakın performansı verebilen panel teknolojisi diye biliyorum. Ayrıca yanma tehlikesi de olmuyor. Bana makul geldi bu konuları daha iyi bilen arkadaşların yorumlaması daha sağlıklı olur.

Miniled OLEDE en yakın performansı verebilen panel teknolojisi diye biliyorum. Ayrıca yanma tehlikesi de olmuyor. Bana makul geldi bu konuları daha iyi bilen arkadaşların yorumlaması daha sağlıklı olur.
tvde izlediğimiz içeriklerde genelde hep dinamik içerikler izliyoruz hem ömürleri de bayağı gelişti bence alınabilir oled

Güzel tv

Valla iyimiş oled için ben de evlenmeyi düşünüyorum bakıyorum ama. Sahibindende falan şu nextlerden var mıdır acaba oled satıldı ya forumda konusu açıldı baya iyiydi yarı fiyatına yakın satıldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He pardon miniledmiş bu

Salon büyükse 65 lazım ama küçükse bu fiyatlara yakın şunlar da var

Samsung Oled 55inç 65 bin tl :

Lg Oled 55inç sepette 63bintl 9 taksit vade farksız sanırım :

58.500 TL sepette 55inç LG oled : https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...0hz-magic-remote-webos25-oled-tv-1247341.html

Valla iyimiş oled için ben de evlenmeyi düşünüyorum bakıyorum ama. Sahibindende falan şu nextlerden var mıdır acaba oled satıldı ya forumda konusu açıldı baya iyiydi yarı fiyatına yakın satıldı.

He pardon miniledmiş bu

Salon büyükse 65 lazım ama küçükse bu fiyatlara yakın şunlar da var

Samsung Oled 55inç 65 bin tl :

Lg Oled 55inç sepette 63bintl 9 taksit vade farksız sanırım :

58.500 TL sepette 55inç LG oled : https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...0hz-magic-remote-webos25-oled-tv-1247341.html
Hocam 55 inç çağımızda çok küçük bence. Bizim salon 50 m² 65 inç anca yetiyor 75'e geçmeyi düşünüyoruz.

Hocam 55 inç çağımızda çok küçük bence. Bizim salon 50 m² 65 inç anca yetiyor 75'e geçmeyi düşünüyoruz.
Doğrudur hocam o zaman miniled iyi bir çözüm olur ya 65-75 için oledlerde fiyatlar baya fazla oluyor. Hayırlı olsun hocam bu arada istanbuldayım bi şey gelirse elimden ulaşabilirsin. Beyaz eşyacı falan değilim ama işte :ROFLMAO:

Doğrudur hocam o zaman miniled iyi bir çözüm olur ya 65-75 için oledlerde fiyatlar baya fazla oluyor. Hayırlı olsun hocam bu arada istanbuldayım bi şey gelirse elimden ulaşabilirsin. Beyaz eşyacı falan değilim ama işte :ROFLMAO:
Evet Neo Qled ya da miniled bakılmalı.

NEXT tvler bir ara formu kasıp kavurmuştu onlara da göz atabilirsin

ben olsam o kadar uzaktan izlemek yerine ortaya böler bi kısmına oturmalık yer yapardım arkaya başka bir şey yapardım oled alırdım tabi sizin bileceğiniz bir şey

Geri