Okulda En İyi Olduğunuzz Ders Hangisiydi

Bilgisayar bölümü. Öğretmenime zorlandığı yerlerde yardım ederdim. 🤣 XP nin röntgenini çıkarmıştım neredeyse.
PC'imi O kadar fazla kurcalıyordum ki günde 5-6 defa çöküyordu üşenmeden formatlıyordum.

Hep İngilizceydi ona ayrı bir ilgim var gerçi geçen dönem matematik daha fazla not almıştım ama onu saymıyorum genel olarak matematik berbat

ingilizceydi,kursda hoca test dağıtırdı çözümünde yanlış yaptığı yeri düzeltirdim ben de

Tarih, tarih, tarih...

Matematik, Geometri.

Uyuduğum için hiçbirinde iyi değildim sınıf grubuna atılan notları sınavdan az bir süre önce ezberlemeye çalışıp sınavlarımı yapıyordum 😅

AYT Matematiğe bayılırdım.

İngilizceye büyük bir yeteneğim var şu anda C1-C2 seviyesindeyim. Kimyada da aşırı iyiydim.

Iyi anlasabildiginiz ogretmen varsa en iyi dersiniz o ogretmenin dersi olur buyuk ihtimalle. Kimyaya fizige biyolojiye sanata spora matematige turkceye hepsine ilgim var ama cins cins ogretmenler olunca o dersi dinlemez o dersten nefret ederdim. 1 tane kimya sorusu cozemeyen ogrenciye haftalik 50 soru odevi veren 3 iq ogretmenler oldugu surece insan bu derslerde basarili olamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,927
Üyeler
189,941
Son üye
Kraft3
Geri