100 MB fiber internet için uygun fiyatlı modem tavsiyesi

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,526
Bütçe
2500
100 MB fiber internete sahibim oyun oynuyorum, PC üzerinden herhangi bir işle uğraşmıyorum veya yayıncılık yapmıyorum. Fiyatı çok pahalı olmayan, cızırtı yapmayacak bir modem arıyorum. Pek bir bilgim yok bu yüzden bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Önerdiğiniz modemin anlayabileceği şekilde özelliklerinden de bahsederseniz sevinirim.

100 MB fiber internete sahibim oyun oynuyorum, PC üzerinden herhangi bir işle uğraşmıyorum veya yayıncılık yapmıyorum. Fiyatı çok pahalı olmayan, cızırtı yapmayacak bir modem arıyorum. Pek bir bilgim yok bu yüzden bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Önerdiğiniz modemin anlayabileceği şekilde özelliklerinden de bahsederseniz sevinirim.
işini fazlasıyla görecektir.
incelemesi için :

işini fazlasıyla görecektir.
incelemesi için :
Bağlantısı falan nasıl oluyor hocam. Elimdeki modemin kablolarını buna takıp çalıştırabiliyor muyum direk?

Elindeki modemi neden kullanmıyorsun? İnternet sağlayacısının modemi neden yatmıyor?

Elindeki modemi neden kullanmıyorsun? İnternet sağlayacısının modemi neden yatmıyor?
Hocam kronik sorunlu modem hem çekmiyor hemde cızırtı yapıyor ne denediysem düzelmedi. Berbat bi şekilde baş ağrıtan cızırtılı bir ses çıkarmaya başladı son 1 aydır delirtiyor adamı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi baktığım ürünü sizinle paylaşmışım. karışıklık için üzgünüm.
https://amzn.eu/d/0cdIafKE DSL bağlantı için bu ürüne bakabilirsiniz.
Peki dediğim gibi bağlantı için ekstra bir şey almama gerek var mı yoksa güç kablosu, sarı olan kablo ve 2 gri kabloyu direk bağlarsam kullanabiliyor muyum?

Hocam kronik sorunlu modem hem çekmiyor hemde cızırtı yapıyor ne denediysem düzelmedi. Berbat bi şekilde baş ağrıtan cızırtılı bir ses çıkarmaya başladı son 1 aydır

İnternet sağlayıcın ile iletişime geç yenilesinler çünkü ssn aldığın intermet ücreti içinde kiralama bedelin var sen bedavaya kullanmıyorsun o parçayı...

İnternet sağlayıcın ile iletişime geç yenilesinler çünkü ssn aldığın intermet ücreti içinde kiralama bedelin var sen bedavaya kullanmıyorsun o parçayı...
Hocam o kadar değil neyi ödeyip ödemediğimi biliyorum. Bu eski internetimin modemi. İptal edip yeni taahhüt başlattığımda modem almadım sadece internet aldım. Sizden tek istediğim modem tavsiye etmeniz.

@hopecrash Hocam bu arada internetim fiber değil neden öyle yazdığım hakkında hiç bir fikrim yok. Kusura bakmayın.

Hocam kronik sorunlu modem hem çekmiyor hemde cızırtı yapıyor ne denediysem düzelmedi. Berbat bi şekilde baş ağrıtan cızırtılı bir ses çıkarmaya başladı son 1 aydır delirtiyor adamı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki dediğim gibi bağlantı için ekstra bir şey almama gerek var mı yoksa güç kablosu, sarı olan kablo ve 2 gri kabloyu direk bağlarsam kullanabiliyor muyum?
bağlantıları ve modem kurulumunu yaptıktan sonra kullanabilirsiniz. bazı internet sağlayıcıları kendi modemleri hariç izin vermeyebiliyor, bu konuda bir probleminiz yoktur umarım.

Geri