Amazonda değişim talebi yok mu?

Değişim var ama yüksek fiyatlı ürünlerde yok. Ben şimdiye kadar maksimum 5.000TL lik ürünü değiştirebildim 10.000TL ve 19.000TL yi kabul etmediler

Monitörümü sonradan ölü pixel çıkması nedeni ile iade edeceğim, amazondan aldım satıcı sinerji. ama sanırım değişim seçeneği yok, sadece iade et var iade yorumuna da değişim istediğimi yazsam pek umursayacaklarını sanmıyorum. alalı daha 3 4 gün oldu nasıl bir yol izleyeyim?
amazon kendi sattığı ürünlerde müşteri hizmetlerine yazınca değişim istersen değişim başlatıyor farklı satıcı için yaparlar mı bilemem yaz istersen

amazon kendi sattığı ürünlerde müşteri hizmetlerine yazınca değişim istersen değişim başlatıyor farklı satıcı için yaparlar mı bilemem yaz istersen
yapmazlar gibi hocam, çünkü bunun için bir metin oluşturmuşlar orda değişim seçeneği yoksa eğer iade edip almalısınız diyordu.

yapmazlar gibi hocam, çünkü bunun için bir metin oluşturmuşlar orda değişim seçeneği yoksa eğer iade edip almalısınız diyordu.
1772961494410.webp

müşteri hizmetlerine yazman gerek iade yerine değişim başlatabilir misiniz diye
hocam yine bilmediğimden soruyorum müşteri hizmetlerine yazılıyor mu? ben sadece arama yoluyla sesli ulaşabiliriz sanıyordum.

Geri