🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 8.050 TL

Hocam ben de bu monitör ve aşağıdaki iki monitör arasında kaldım. Yazılımla uğraşıyorum ve günlük olarak çok uzun saatler bilgisayar başındayım. Oyun olarak da genellikle hikayeli ve arada rekabetçi oyunlar giriyorum. Va panel ips'e göre daha fazla göz yorar mı? Ayrıca aşağıdaki monitörler de mantıklı mı ips olarak? Çok arada kaldım.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1165263070.html

https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,767296031.html
Sana konu başlığındaki ürün gider gibi şu forumda benden pinpiriklisi yoktur ona rağmen beğendiysem herkes beğenir:D

Sana konu başlığındaki ürün gider gibi şu forumda benden pinpiriklisi yoktur ona rağmen beğendiysem herkes beğenir:D
Konudaki tüm mesajları okudum hocam. Ben de senin gibiyim valla. Yok görüş açısı sıkıntı çıkarır yok va panel yorar diye diye 1 hafta geçti karar veremedim bir türlü:)

Konudaki tüm mesajları okudum hocam. Ben de senin gibiyim valla. Yok görüş açısı sıkıntı çıkarır yok va panel yorar diye diye 1 hafta geçti karar veremedim bir türlü:)
Kanka al bak gönlün olursa kullan beğenmezsen al IPS iade edip zaten böyle gidersen 1 hafta daha geçer. Görüş açısı normal ben önden bakıyorum eksik hissetmedim renkleri soluk gibi geldi birazda.

Arkadaşlar, 2k monitör alacağız , bu monitör mu alınmalı, konuda çok fazla mesaj var, çok fazla ürün var kafamız karıştı

Görüş açısı diye ips modellere güvenen savunan çok oluyor lakin yakın ve belli mesafeden ips glow yaşayacaklarını atlıyorlar, zaten hâlihazırda ekrana farklı açılardan bakıldığında bu durum görünürlülüğü baltalıyor.

Arkadaşlar bu ve LG UltraGear 27G610A-B aldım. Kontrast olarak ikisi de iyi. Lg'nin sadece sağ alt köşede biraz ips glow çıktı. O da çok rahatsız etmedi sağ alt köşe ölü bölge zaten. AOC va monitörde bariz black smearing görebiliyorum. Benim gibi karanlık tema kullanıcısıysanız kesinlikle uzak durun. LG'den devam ediyorum standı falan da güzel, AOC iade.

Arkadaşlar bu ve LG UltraGear 27G610A-B aldım. Kontrast olarak ikisi de iyi. Lg'nin sadece sağ alt köşede biraz ips glow çıktı. O da çok rahatsız etmedi sağ alt köşe ölü bölge zaten. AOC va monitörde bariz black smearing görebiliyorum. Benim gibi karanlık tema kullanıcısıysanız kesinlikle uzak durun. LG'den devam ediyorum standı falan da güzel, AOC iade.
AOC satıcısı kim Hepsiburada Trendyol üzerinden mi aldınız yoksa benim gibi direk ince hesabın sitesinden mi incehesap.com

Doğru bu arada overdrive normal ve hızlı ayarında örnek arka plan siyahsa beyaz mor yazıları kaydırırken yazıların tonu değişiyor. overdrive daha hızlıda renk değişme işi olmasada black smaring var en çok fark edildiği alan ise X ghosting baya azolsada black smaring var. Galiba bu monitörün bütün iyi kötü özellikleri konuşuldu almayı düşünenlere güzel konu oldu.

Alıp kullananlar memnun mu? Az önce sipariş ettim. AAA oyuncusuyum arada casual fortnite cs lol oynayabilirim, monitörü dizi film izlemek için de kullanırım. 5000 kontrast ve hoparlörü de olmasıyla 8k fiyatı cazip geldi aldım.

Alıp kullananlar memnun mu? Az önce sipariş ettim. AAA oyuncusuyum arada casual fortnite cs lol oynayabilirim, monitörü dizi film izlemek için de kullanırım. 5000 kontrast ve hoparlörü de olmasıyla 8k fiyatı cazip geldi aldım.
Memnunum oyunlarda renkler ve siyahlar kendini hissettiriyor Valorant cs gibi oyunlarda overdrive daha hızlı veya hızlıya alırsın +180 fps de gecikme ghosting vs görmedim. AAA oyunlarda 60-100 fps aldığın oyunda overdriveyi normal olarak ayarlarsan bi sorun olmaz. Onun dışında black smaring var siyah arka plan beyaz yazılarda o kadar hissedilmesede siyah arka plan ve koyu gri yazılarda hissediliyor şahsen ben tarayıcıda overdriveyi daha hızlıda kullanıyorum kendinize göre ayarlarsınız. Dizi film içinde haliyle siyahları gayet iyi olduğu için rahat hissetiriyo.

Q27G42XNE kullanıcından ghosting test:

Alıntıyı görüntüle
Reddit incelemesi:

Yeşilde yaptıgım inceleme:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İşte bu çok güzel, sağolasın hocam. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,851
Üyeler