Bu sistem nasıl sizce alınır mı dostlar ?

Dostum https://tr.msi.com/power-supply-calculator hesaplayıcı burada, yazarsın MSİ'a düzeltirler hatalarını, AMD'ye de söylersin senelerdir wattman hatasını çözemediklerine paralarını iade etsinler. Parasını çarçur ettirdiğiniz insanların ahından korkun.
dostum sen bu forumda 5000den fazla mesaj yazıp bu hesaplayıcı sitelere bakılmayacağını bilmiyorsan ben sana daha ne diyim...

dostum sen bu forumda 5000den fazla mesaj yazıp bu hesaplayıcı sitelere bakılmayacağını bilmiyorsan ben sana daha ne diyim...
Sen de 9000 den fazla yazıpta Wattman hatası alanları görmemişsen eşitiz demektir, ne yapmak lazım şimdi sen söyle.

Sen de 9000 den fazla yazıpta Wattman hatası alanları görmemişsen eşitiz demektir, ne yapmak lazım şimdi sen söyle.
wattman hatası görmemek derken ben eskiden 3 farklı amd kart kullanıp üçünde de wattman aldım sonra gidip 3060 aldım ama ben bile gidip fanboyluk yapmıyorum gidip 7-8 yıllık kartlardaki sorunlar için yeni serileri kötülemiyorum burda

Açıkcası amd istemememin ve ön yargılı olma sebebim bu zamana kadar çok fazla eşe dosta kasa aldık hepsi nvidia sadece birine amd aldık bütün çökmeler kapanmalar problemler onda yaşandı o yüzden ön yargılıyım açıkçası.
Yaşanıyor çünkü, ben de aldım burada fukara gariban dostu gibi gözüken şeyler, her zaman neden pahalının pahalı olduğunu anlattılar bize.
Tüm teknoloji forumlarında wattman ve değişik çökme hatalarından sayfalarca konu bulursun.
Nvidia da hata 1 haftada çözülür, 1 ayda çözülür ama güncelleme gelir çözülür.

AMD'de hata çıktığında kendin uğraşır durursun, driver gelir güncellersin, sonra eski sürümlere bakarsın, gider undervolt yaparsın falan ama bir kere ağzının tadı kaçar, kaçış o kaçış olur.

Bu söylediklerimi kendin araştırman için sadece forumun arama kısmında Wattman yazman yeterli,AMD çökme sorunu yazarsan yine sayfalarca konu çıkar, benim ve ya onun bunun lafına bakmana gerek yok, Nvidia sahip olduğu teknolojiyle zaten o arkadaşların söylediği 'Saf güç' hikayesini çoktan aşıyor, parayı da bu sorunsuzluğa, tenolojiye ve sahip olduğu tensör çekirdeklerinin gücüne veriyorsun, hava parasına değil.

Son düzenleme:
Yaşanıyor çünkü, ben de aldım burada fukara gariban dostu gibi gözüken şeyler, her zaman neden pahalının pahalı olduğunu anlattılar bize.
Tüm teknoloji forumlarında wattman ve değişik çökme hatalarından sayfalarca konu bulursun.
Nvidia da hata 1 haftada çözülür, 1 ayda çözülür ama güncelleme gelir çözülür.

AMD'de hata çıktığında kendin uğraşır durursun, driver gelir güncellersin, sonra eski sürümlere bakarsın, gider undervolt yaparsın falan ama bir kere ağzının tadı kaçar, kaçış o kaçış olur.

Bu söylediklerimi kendin araştırman için sadece forumun arama kısmında Wattman yazman yeterli,AMD çökme sorunu yazarsan yine sayfalarca konu çıkar, benim ve ya onun bunun lafına bakmana gerek yok, Nvidia sahip olduğu teknolojiyle zaten o arkadaşların söylediği 'Saf güç' hikayesini çoktan aşıyor, parayı da bu sorunsuzluğa, tenolojiye ve sahip olduğu tensör çekirdeklerinin gücüne veriyorsun, hava parasına değil.
hadi dostum bilmiyorsan konuşma burda fanboyluğunu da millete yansıtma

ASUS PRIME A620M-K 6400MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart

AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm Tray İşlemci

ASUS Dual GeForce RTX 5060 OC Edition 8GB GDDR7 DLSS 4 128 Bit Ekran Kartı

GSKILL 16GB Ripjaws S5 6000Mhz CL36 EXPO/XMP DDR5 Siyah Single Kit Ram

KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G3 NVMe M.2 2280 SSD (5000MB Okuma / 3900MB Yazma)

EXCAVATOR G400 120mm RGB Kule Tipi Intel İşlemci Soğutucu

MSI MAG FORGE 121A B75 PCIE5 750W Bronze Tempered Glass RGB Fan ATX Bilgisayar Kasası

Fiyat : 45.963 TL

Bu linkdeki sisteme M2 ssd yükseltmesi ve kasa yükseltmesi yaptım beyaz istemediğim için

tavsiyelerinize ihtiyacım var peşin fiyatına 3/5 taksit imkanı benim için önemli.
9060 tercih edilir bu fiyatlara hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,177
Üyeler
190,700
Son üye
skyress007
Geri