İffalcon al derim 1000 nits görüyor. Renkleri de daha iyidir.55 inç miniled arıyorum. Aklımda iffalcon qd Miniled ve NextStar Miniled var. 35 civarı bir bütçe sınırı koydum. Bu bütçede ne almalıyım?
Onları da alacak kişiler araştırsın. Ben nextstar tv yi alırken araştırarak aldım.TV'nin özelliklerini biraz anlatsaydınız keşke hocam. Çok kişide miniled miniled sadece local dimming sayısı nedir neden önemlidir vs. bunların detayı yok. Alternatif olarak paylaşılan modellerin en büyük farkı local dimming de aslında yoksa ses sistemi lisanslar vs. panel kaliteli olduktan sonra çözülebilecek şeyler.
Öyle bir şey yok işte 15 senedir LED TV kullanıyoruz evden taşındık hala çalışıyor. LED panellerin olayı uzun ömür götürmesi ulusal kanalları 2 sene OLED de izle kanal logoları veya alt bantlar yanmaya başlayacaktır ve bunun piksel yenilemenin de bir faydası olmayacak YD bile bunu anlayan insan çok var.Bunu bu fiyata tercih edeceğinize Samsungda veya lgde 77 veya 83 inch oled tercih edin. Burda yazılan yok yanar yok eder miniled 15 sene götürsün gibi laflara önem vermeyin. 5 10 sene sonra kim öle kim kala.
Oled tv alınmaz diye yorum yapanların çoğu gözüyle oled görmemiş bile olabilir.
TV'nin özelliklerini biraz anlatsaydınız keşke hocam. Çok kişide miniled miniled sadece local dimming sayısı nedir neden önemlidir vs. bunların detayı yok. Alternatif olarak paylaşılan modellerin en büyük farkı local dimming de aslında yoksa ses sistemi lisanslar vs. panel kaliteli olduktan sonra çözülebilecek şeyler.
Okumuş adam diyememişki 150k veren bir zahmet araştırsın.İffalcon al derim 1000 nits görüyor. Renkleri de daha iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onları da alacak kişiler araştırsın. Ben nextstar tv yi alırken araştırarak aldım.
Bölgesel karartma ne kadar iyi ise o kadar derin siyahlar ve patlamalar da o kadar tepe parlaklık elde edilmesi mümkün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle bir şey yok işte 15 senedir LED TV kullanıyoruz evden taşındık hala çalışıyor. LED panellerin olayı uzun ömür götürmesi ulusal kanalları 2 sene OLED de izle kanal logoları veya alt bantlar yanmaya başlayacaktır ve bunun piksel yenilemenin de bir faydası olmayacak YD bile bunu anlayan insan çok var.
Bu arada mağazada s85c ve qn85c yi görmüştüm parlaklık ve renk de qn85c çok iyi idi fakat iş OLED ekrana geldiğin de siyahlara karşıdan ikisine baktığım da fark bariz belli oluyordu.Bunu bu fiyata tercih edeceğinize Samsungda veya lgde 77 veya 83 inch oled tercih edin. Burda yazılan yok yanar yok eder miniled 15 sene götürsün gibi laflara önem vermeyin. 5 10 sene sonra kim öle kim kala.
Oled tv alınmaz diye yorum yapanların çoğu gözüyle oled görmemiş bile olabilir.
150K ya rakibi yok bu arada kim ne derse desin he bu paraya alacak adam da marka takıntısı vardır. Nextstar uydu alıcısı yapan firmadan alacağıma panel üreticisi olan samsung, tcl, lg den küçük veya biraz kırpıl bir model bakarım der bir şey söyleyemem.Okumuş adam diyememişki 150k veren bir zahmet araştırsın.
150K verecek olan araştırır zaten ama çok yerde bu bilgiler kolay bulunmuyor. Son kullanıcı için diyorum ben. Next'in premium mini led serisi var mesela kendi websitesi de dahil çok yerde premium 2026 ile 2025 serisi miniledler arasında ne fark var yazmıyor veya neden aynı paralara TCL değilde bunu tercih etmeli vs. anlatılmalı diye düşünüyorum. Okuyan bir bilgi alsın öğrensin maksadım alaycı davranmaya gerek yok.Okumuş adam diyememişki 150k veren bir zahmet araştırsın.