6k ya sıvı soğutucu önerisi

anlamadım bu linkler ne, ben deepcool soğutucu atmadım ki.
Pardon
'Thermalright frozen magic 360 black argb v2 alınır mı?' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/kon...black-argb-v2-alinir-mi.1213180/post-10922801
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu benimde aklımda vardi

ben 240 lığını aldım indirimde, 3300 tl olduğu için, gayet memnunum pompa sesi sıfır, fanlar sessiz, oyunlarda 50 derecede takılıyor işlemci.
Hocam bu son nesiller ısınmasıyla ünlü

İ7 14700kf için Max 6k ya sıvı soğutucu önerisi verebilirmisiniz
Dostum konudan tam bağımsız olarak bu cpu ile kullanmayı planladığın anakart modeli nedir benimde yakın zamanda 14700kf yada 14900kf işlemci alıp hali hazırda kullandığım am4 soket cpu ve anakartımı güncellemek istiyorum fakat elimde ddr4 ramlarım olduğu için ve tekrardan ddr5 ram masrafı yapmak istemediğim için bu işlemcilere uygun bir anakart seçmekte kararsız kalıyorum.

Dostum konudan tam bağımsız olarak bu cpu ile kullanmayı planladığın anakart modeli nedir benimde yakın zamanda 14700kf yada 14900kf işlemci alıp hali hazırda kullandığım am4 soket cpu ve anakartımı güncellemek istiyorum fakat elimde ddr4 ramlarım olduğu için ve tekrardan ddr5 ram masrafı yapmak istemediğim için bu işlemcilere uygun bir anakart seçmekte kararsız kalıyorum.
Hocam ben şu modeli aldım 2.el benimde elimde 32gb ddr4 var değerlendirmek istedim
MSI Pro Z690-A DDR4 LGA

Bunu biliyorum yararı olurmu

• Beğen
Reaksiyonlar: M1K1
Hocam ben şu modeli aldım 2.el benimde elimde 32gb ddr4 var değerlendirmek istedim
MSI Pro Z690-A DDR4 LGA

Bunu biliyorum yararı olurmu
Anakart elinizde mevcut mu veya yeni mi satın aldınız bide link var mı acaba ?

• Beğen
Reaksiyonlar: M1K1
Hocam sahibinden den aldım

Galiba tek farkı RGB dimi extra 1500 TL vermeye gerek varmı
fan yapısı farklı pro olmayan modelde de rgb var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler