Yardım Bu monitörleri kaça satabilirim

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
757
SELAMÜN ALEYKÜM
Çift monitör hevesim vardı geçenlerde daha yeni 2. Monitörümü aldım fakat çokta gerekli olmadığını fark ettim ve bunun yerine tek büyük 34,40 inç monitör almaya karar verdim.elimdeki bu monitörleri kaça satbilirim.(sıfır aldım ikisininde kutusu faturası kitapcıkları duruyor)

Bunu alalı daha 1 hafta olmadı ölü piksel yok fakat coil whine sesi mevcut (monitöre kulağını yaklaştırınca fark ediliyor) o yüzden ucuza verebilirim piyasasının

Bunu bayadır kuşlanıyorum 1 ölü piksel vardı sanırım üst köşe taraflarında.

https://www.epey.com/monitor/asus-rog-strix-xg27ucs.html bu modelin ikinci elini 11 ay garantili 10000TL'ye aldım hocam, satıcı 12000TL yazmıştı ilan yaklaşık 20 gündür duruyordu ve teklifler 8000-9000TL bandındaydı. Monitörler ikinci elde çok değer kaybediyor gördüğüm kadarıyla. Bir de monitörde kimsede marka takıntısı yok nedense, KTC Gamepower gibi markaların sıfırını Asus Samsung gibi markaların ikinci eline tercih ediyor alıcılar. En mantıklı seçim elinizdeki modellere benzer ürünleri sarı sitede takibe alıp 1 hafta izlemek.

İlk linkdeki daha 1 hafta olmadı 9000,9500 gitme şansı yokmu hiç.
Keşke gitse hocam, sen yine koy o fiyata ama çokta umut bağlama bence, sıfır bir sürü monitör var o fiyatlara.

4,5 günlük ürünü 3500 tl zararada satmak aşırı saçma geliyor hocam.2.linkdeki neysede onu kullandığıma sayarım ama ilk linkdekini 8 e satarsam aşırı zarara satmış olurum neyse ben yinede ilana koyim bu ay içinde satılsa çok iyi olur bende yenisini alırım hemen.🙂

Konu güncel

Konu güncel

Hocam eğer ankara'da iseniz, bende LG 34WL500-B var Ultrawide monitör mevcut. ben de 27" e geçmek istiyordum. eğer düşünürseniz tks yapabiliriz. fiyat konusuruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,278
Üyeler
190,003
Son üye
tofasci1234
Geri