peki arayış ne buradaki hocam neden yani mesela gerçekten anlamıyorum ya harbiden anlamıyorum anlamamak nedenneden cevredeki 28k asgari ucretli turk halkina hava mı atacaksınız? hava atacaksanız statü gösterisiyse bu yani demek ki o statuye sahip değilsiniz ki yurt dışı cihaz düşünüyorsunuz ki o statuye sahip olsanız bile iphone bi statu gostergesi değildir iphone 13 ne işinizi fazlasıyla görmüyor mesela söyler misiniz bana. fotografci dukkani mi aciyorsunuz ki açsanız bile profesyonel ilgilenen adamlar gider ona göre cihaz alır iphone almaz yanlıs anlamayın lutfen beni ama suan ensenize saplak atmak istiyorum adamların ne b0k oldugu yeterince belli değil mi her sene don değişir gibi telefon degismeniz icin yeni telefon cıkartıyorlar durduk yere sanki önceki model eskimiş artık önceki çok kötüymüş iş görmezmiş de her sene yenisi çok iyiymiş düşüncesini veriyorlar sana e önceki modelde aynı şekilde o modeli övüyorlardı ama o ne olacak instagram erişim engeli yiyince steam epic vs erişim engeli yicek olayları olunca insanlar nasıl tepki yağdırdı bi dünya videolar şunlar bunlar çekildi adamlar ekonomiyi okdr protesto etmemiş ulkesi için okdr emek vermemiş steam kapanınca ayaklanıyor hemen tr halkına çok üzülüyorum gercekten artık firmalar devler türkiyeyi bedava bi kuyu gibi sömürüyorlar hemde kötü hizmet veriyorlar trye ve insanlar hala salakgibi para yağdırıyor onlara