❌İndirim Bitti! ZOTAC RTX 4070 TWIN EDGE OC 20.736TL Vatan

Bu fiyata alınır mı şuan

Başlıktaki fiyata (20786 tl) her türlü alınır. Bu fiyatlara 3-4 ay evvel 16gb 5060ti'lar vardı onlar da zamlandı. 28'lere doğru çıktılar. Saf güç olarak 16gb 5060ti'den bir tık daha güçlü oldukları düşünüldüğünde, ekran kartlarına zam geldiği ve geleceği düşünüldüğünde ihtiyaç varsa alınabilir. Tabii ki Zotac'ın bu serisinin ısınma ve coil whine sorunları var mı diye de bir bakman lazım. Ellerinde yüklü stok kalmasa Vatan indirim de yapmazdı bu kartlara. 4070'ler de 30 bin liraya çıkmış.

Başlıktaki fiyata (20786 tl) her türlü alınır. Bu fiyatlara 3-4 ay evvel 16gb 5060ti'lar vardı onlar da zamlandı. 28'lere doğru çıktılar. Saf güç olarak 16gb 5060ti'den bir tık daha güçlü oldukları düşünüldüğünde, ekran kartlarına zam geldiği ve geleceği düşünüldüğünde ihtiyaç varsa alınabilir. Tabii ki Zotac'ın bu serisinin ısınma ve coil whine sorunları var mı diye de bir bakman lazım. Ellerinde yüklü stok kalmasa Vatan indirim de yapmazdı bu kartlara. 4070'ler de 30 bin liraya çıkmış.
Şuanki 24bin tl fiyata alinir mi

Bir arkadaşımız satın almış sanırım. 25.000 TL'ye satışa konulmuş. Ah ulan ah. Çok şey söyleyeceğim de neyse.

Son düzenleme:
önce kendine gelseydi :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Gelmiş sanırım. Fotoğraflarını falan paylaşmış. Sonra biz de ikinci elde neden bu fiyatlar böyle demeye devam edelim. :peped::blobdance:

Ayıp etmiş, ben 24e bırakırım 😅

Abi öğrenciyim. Yeni sistem topluyorum. Hayat memat meselesi. Proje ödevimi yapamadım. Öğretmen illa Zotac rtx 4070 twin edge ekran kartı ile çizmemi şart koştu. 6.250 TL var abi. Eğer olur dersen bugün gelip alabilirim abi. abi? 😞 :kedi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,762
Üyeler
190,801
Son üye
SEASKYE
Geri