Amazon aldığım ürünleri iptal ediyor

frajhula

80+
Reaksiyon skoru
0
Amazon üzerinden alışveriş yapar yapmaz Mai adresime şöyle bir mail alıyorum

Sipariş güncellemesi: Hesabınızda şüpheli aktivite tespit edildiğinden Amazon.com.tr siparişiniz iptal edildi

3 kere Amazon müşteri hizmetleriyle görüştüm, çözeceğiz dediler ve herhangi bir aksiyon almadılar, halihazırda hesap kilitlenmiş durumda gibi bir şey.

Şu an bilgisayar parçalarına da zam geldi ve stokları da hızla tükeniyor. Ne yapmalıyım. Taksitli olduğu için burayı tercih etmiştim ama şu an mağdur ediyorlar açık açık.

Ben de ayni sorunu dunden beri yasiyorum. Monitor alacaktim ve taksit firsatindan dolayi amazonu tercih ettim. Prime uyeligim yillardir var ve aktif olarak amazondan alisveris yaptigim kartla islem yaptigimdan beri tum siparislerim supheli aktivite sebepli iptal oluyor. Baska kartlarda da ayni sorunu yasadim. Hatta baska bir arkadasima onun amazon hesabiyla onun kredi kartiyla denettim o da ayni sorunu yasadi. Taksitli odeme kampanyasi sona ermeden duzelir umarim

Ben de ayni sorunu dunden beri yasiyorum. Monitor alacaktim ve taksit firsatindan dolayi amazonu tercih ettim. Prime uyeligim yillardir var ve aktif olarak amazondan alisveris yaptigim kartla islem yaptigimdan beri tum siparislerim supheli aktivite sebepli iptal oluyor. Baska kartlarda da ayni sorunu yasadim. Hatta baska bir arkadasima onun amazon hesabiyla onun kredi kartiyla denettim o da ayni sorunu yasadi. Taksitli odeme kampanyasi sona ermeden duzelir umarim
Hocam sizinle iletişime geçtiler mi peki mail üzerinden

şifreni değiştir öncelikle sonra mh ile konuş iptal etmeyin diye alırken de kayıtlı kartları sil 3d secure ile satın al geçen anakart alırken aynı sorunu yaşadım mh ile konuştuktan 2-3 saat sonra çözüldü durum

ürünün fiyatı yüksek olunca oluyor bu durum 500-5000tl arası sorun olmadı ama ne zaman ekran kartı gibi 30-40k arası çekilecek olsa bu durum oluyor sırf bu yüzden çok ürün kaçırdım ben de sanal kredi kartı açıp alıyordum

Beni de 3 kere üst üste bankadan ödeme onayı alamayınca hesaptan atıp şifre değiştirtmişti. Böyle olaylar yüzünden olabilir.

Sipariş güncellemesi: Hesabınızda şüpheli aktivite tespit edildiğinden Amazon.com.tr siparişiniz iptal edildi

3 kere Amazon müşteri hizmetleriyle görüştüm, çözeceğiz dediler ve herhangi bir aksiyon almadılar, halihazırda hesap kilitlenmiş durumda gibi bir şey.

Şu an bilgisayar parçalarına da zam geldi ve stokları da hızla tükeniyor. Ne yapmalıyım. Taksitli olduğu için burayı tercih etmiştim ama şu an mağdur ediyorlar açık açık.

3d ile ödeme yapman lazım ve uzun zamanadır girişli olan telefonundan bankadan kod elicek şekilde odiceksin yani eğer kod atmıyorsa baska kartla odiceksin daha once kaydetmediğin 2d işlemde onay vermiyor banka posda apiye amazona onay vermiyor ozmnda kabul etmiyor odemeyi işte

bana da olmuştu bi telefondan bi pc den giriyordum hesaba aynı anda sonra bir siparişi iptal edince sonrasında bişey almaya kalkınca verdi uyarıyı şifre değiştim düzelmişti

3d ile ödeme yapman lazım ve uzun zamanadır girişli olan telefonundan bankadan kod elicek şekilde odiceksin yani eğer kod atmıyorsa baska kartla odiceksin daha once kaydetmediğin 2d işlemde onay vermiyor banka posda apiye amazona onay vermiyor ozmnda kabul etmiyor odemeyi işte

birde gün içinde olan yoğun saatlerde al gece de güvenlige aliyor

bendede almuştu saat alacaktım müşteri hizmetleri kart kiminse hesapta o olmalı dedi yaptım ondada yüz tanıma kimlik vs istiyodu bende vazgeçtim vatandan almıştım

Sürekli yeni hesap açma gibi olaylardan ötürü kimlik doğrulaması getirildi.Kimlik doğrulaması ve canlılık kontrolü yspınca sorununuz çözülecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,278
Üyeler
190,003
Son üye
tofasci1234
Geri