Windows artık 1000hz den daha yüksek yenileme hızlarını destekliyor

Tayfunns

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,772
Monitörler artık 1000 Hz'den daha yüksek yenileme hızlarını bildirebiliyor.
Yerleşik USB4 monitör bağlantısı kullanılırken, bilgisayar uyku modundayken USB denetleyicisi artık en düşük güç seviyesine geçerek pil ömründen tasarruf sağlayabilir.
Uyku modundan çıktıktan sonra otomatik döndürme işleminin güvenilirliği iyileştirildi.
DisplayID 2.0 bloklarıyla uyumlu olmayan ekranlar için HDR güvenilirliği iyileştirildi.
DisplayID özelliğine sahip monitörler, WMI monitör API'lerini kullanırken artık daha doğru boyut bilgisi veriyor.

oh be artık bu bilgiyle 240hz monitörümde içim rahat oynayabilirim

Ben ve 165hz monitörüm konuyu dikkatle takipteyiz

yakın zamanda tam format atıp w10 döneceğim. başlat menüsü her hafta değişiyor. ai yapay zekasına soktuklarım gözüme gözüme sokuyorlar görmek istemiyorum artık. maf etti işletim sistemini. ztn tutmamıştı ama yinede dark mode menüde oluyor diye kullanıyordum.

Monitörler artık 1000 Hz'den daha yüksek yenileme hızlarını bildirebiliyor.
Yerleşik USB4 monitör bağlantısı kullanılırken, bilgisayar uyku modundayken USB denetleyicisi artık en düşük güç seviyesine geçerek pil ömründen tasarruf sağlayabilir.
Uyku modundan çıktıktan sonra otomatik döndürme işleminin güvenilirliği iyileştirildi.
DisplayID 2.0 bloklarıyla uyumlu olmayan ekranlar için HDR güvenilirliği iyileştirildi.
DisplayID özelliğine sahip monitörler, WMI monitör API'lerini kullanırken artık daha doğru boyut bilgisi veriyor.

1000Hz üstünü destekleyen bağlantı arabirimi var mı ki? Şuan en iyisi 4K 240Hz aktarıyor diye biliyorum hadi 1080P olsa 4 katı kare aktarsa yine 960Hz yapıyor 😀

Sanırım bu özelliğe ihtiyacı olanlar 720P monitör kullanıyor.

1000Hz üstünü destekleyen bağlantı arabirimi var mı ki? Şuan en iyisi 4K 240Hz aktarıyor diye biliyorum hadi 1080P olsa 4 katı kare aktarsa yine 960Hz yapıyor 😀

Sanırım bu özelliğe ihtiyacı olanlar 720P monitör kullanıyor.
Çift modlu 1040hz monitörler var. Onlar için herhalde. DP 2.1 vardır. 1040hz yi tasarlıyorlarsa illaki destekleyecek bağlantı da koyarlar.

14 yıllık 1080p 60hz ips monitörümün yenisini alacağım zaman windows 11e geçerim

Ben ve kırılan 360Hz OLED monitörüm ile takipteyiz.

Çift modlu 1040hz monitörler var. Onlar için herhalde. DP 2.1 vardır. 1040hz yi tasarlıyorlarsa illaki destekleyecek bağlantı da koyarlar.
DP 2.1 için bile 900Hz civarı demişler, bilmiyorum Hz yi biraz daha arttırmak için belirli yöntemler denemiş olabilirler belki.

DP 2.1 için bile 900Hz civarı demişler, bilmiyorum Hz yi biraz daha arttırmak için belirli yöntemler denemiş olabilirler belki.
DSC var, onunla 1000hz yi geçer.

DSC var, onunla 1000hz yi geçer.
720P de 1040Hz veriyormuş o monitör normal o. Kim 720P kullanır o ayrı soru 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,962
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko