kb yazmayı unutmuşum r5 7500f rx6700xtGücünü bizmi belirleyelim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sisteminizi yazarsanız sevinirim
bide bu konudan alakasız ramlarimi birine vermek zorunda kaldım ikinci el teamgroup tforce vulcan 2x8 ddr5 ramini 5600 e buldum alacak gibiyim fiyatı nasıl sizce 5600mhz cl40![]()
XPG Valor Mesh RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ Bronze Gaming Kasa
XPG Valor Mesh RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ Bronze Gaming Kasa ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Mid Tower Bilgisayar Kasası ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
cl değeri çok yüksek bu fiyata alınmaz bütçen ne kadar söyle bulayım ikinci el
sağolun hocam kasayı aldım rami de bulunduğum şehirde lexar ares 32gb 2x16 6000mhz cl28 rami 9.5k ya gördüm direkt aldım yardımın için teşekkürlercl değeri çok yüksek bu fiyata alınmaz bütçen ne kadar söyle bulayım ikinci el
kasa olarak önerim bu anakartının boyutunu söylememişsin ama bu kasa atx micro atx mini ıtx anakartlara uygun son 10 günün en düşük fiyatı + olarak 4 tane fan var psu konusunda 80+ bronze sertifikalı
Rica ederim hocam ne demek bir daha konu açın bi daha yardımcı olalım
Ramide çok uyguna almışsınız param güvende varmiydi şimdi dolandırılmayın
yok hocam aynı şehirdi test ettim aldım sıkıntısı yoktu aldığım kişi baya paraya sıkışıktı öyle olunca iyi denk geldiRica ederim hocam ne demek bir daha konu açın bi daha yardımcı olalım
Ramide çok uyguna almışsınız param güvende varmiydi şimdi dolandırılmayın
cevap için teşekkürler hocam öğlen saatlerinde diğer arkadaşınki kafama yatınca direkt aldımhttps://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-green-gp600a-ged-600-w-fiyati,682675588.html 3 taksit
ayrı ayrı almak daha mantıklı hocam![]()
PTTAVM: Vento Vg3400s Temperli Cam Rgb Atx Bilgisayar Kasası
www.pttavm.com
psu bilinmedik ama hocam , minimum c tier almanız daha sağlıklı olur
iade ederim daha mantıklıysacl değeri çok yüksek bu fiyata alınmaz bütçen ne kadar söyle bulayım ikinci el
kasa olarak önerim bu anakartının boyutunu söylememişsin ama bu kasa atx micro atx mini ıtx anakartlara uygun son 10 günün en düşük fiyatı + olarak 4 tane fan var psu konusunda 80+ bronze sertifikalı