ICARUS_23
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
1800 istiyor arkadaşım.Fiyat nedir ?
1800 istiyor arkadaşım.Fiyat nedir ?
Sarı site üzerinden satma gibi bir şeyi olur mu hocam arkadaşının çok güzelmiş fiyat incehesap üzerinden aldı değil mi ?1800 istiyor arkadaşım.
Kod elime ulaştı arkadaşlar almak isteyen olursa pm atabilirben de gelen oyun kodunu satacağım arkadaşlar. başvuruyu bugün yaptım henüz gelmedi. kod almak isteyen varsa pm atsın kod geldiğinde haberleşelim.
evet ince hesaptan aldı ama sarı site üzerinden bu fiyattan satmaz kesinti yaptığı için.Sarı site üzerinden satma gibi bir şeyi olur mu hocam arkadaşının çok güzelmiş fiyat incehesap üzerinden aldı değil mi ?
etkinleştirdim beyler kod 12 martta geldi toplam 5 günde planet sitesinde uk seçin ödemede kodu yazın steam kodu direkt geliyo steam oyun etkinleştirin e girin oluyor.Zatn beyaz mouse lazımdı birazda marka bağlılığı tabi iyi oldu beleş oyun olması. başvuru sorunsuz hallettim gelince yazarım unutmazsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
siyahsa ve satamazsan yaz bana
Hocam sarı site uzerinden ben kesintiyide ödeyip alicam o yüzden sordum. Arkadaşınızın iletişim bilgilerini bana atabilirseniz zaten ozeldende yazdım. Arkadaşınızla görüşüp almak isterim.evet ince hesaptan aldı ama sarı site üzerinden bu fiyattan satmaz kesinti yaptığı için.
Yer neresi istanbulsa elden almak isterim1800 istiyor arkadaşım.
Hocam eğer arkadaşla anlaşamazsanız ben de satıcam. (Benim kodu etkinleştirmek için 5070 ve üzeri ekran kartı gerekiyor.)Hocam sarı site uzerinden ben kesintiyide ödeyip alicam o yüzden sordum. Arkadaşınızın iletişim bilgilerini bana atabilirseniz zaten ozeldende yazdım. Arkadaşınızla görüşüp almak isterim.
Hocam arkadaş benle iletisime nedense gecmedi. Özelden bana yazıp herhangi bir iletişim numarası iletebilirseniz konuşmak isterim tabikideHocam eğer arkadaşla anlaşamazsanız ben de satıcam. (Benim kodu etkinleştirmek için 5070 ve üzeri ekran kartı gerekiyor.)
Özelden yazıyorum hocam.Hocam arkadaş benle iletisime nedense gecmedi. Özelden bana yazıp herhangi bir iletişim numarası iletebilirseniz konuşmak isterim tabikide