Hocam 15'inin saat 23.59' unda bitmiştir bence 16 yazdığı için. Genelde her yerde öyle oluyor.Son gün 16 mart diyor. Yarın kesilse fatura yetişiyor
Hocam 15'inin saat 23.59' unda bitmiştir bence 16 yazdığı için. Genelde her yerde öyle oluyor.Son gün 16 mart diyor. Yarın kesilse fatura yetişiyor
İnşallah hocam bakalım bir de fatura kesilecek mi bugün o var kesildi diyelim mail attık ertesi gün dönerler anca o da ayın 17' si oluyor vermeyebilirler bakalım.Son gün 16 mart denmişse, dahildir.
Bu olay da saçmalık ki zaten. Ürünü aldığım firma benden fatura istiyor bir de tarih şartı koyuyor ula zaten senden almışım ürünü aldığım tarih belli fatura kesmiyorsan problem seninİnşallah hocam bakalım bir de fatura kesilecek mi bugün o var kesildi diyelim mail attık ertesi gün dönerler anca o da ayın 17' si oluyor vermeyebilirler bakalım.
üstüne nvidia sayfasında 30 mart diyor vatanbilgisayar sayfasında 16 mart diyor her tarafı karışıkBu olay da saçmalık ki zaten. Ürünü aldığım firma benden fatura istiyor bir de tarih şartı koyuyor ula zaten senden almışım ürünü aldığım tarih belli fatura kesmiyorsan problem senin
Her firmada bu saçmalık var, kesinlikle katılıyorum. Sipariş numarası yeterli olmalı.Bu olay da saçmalık ki zaten. Ürünü aldığım firma benden fatura istiyor bir de tarih şartı koyuyor ula zaten senden almışım ürünü aldığım tarih belli fatura kesmiyorsan problem senin
Başvuru tarihin önemli değil, faturan gerekli süre içinde kesilsin yeter. Zaten kodu hemen göndermeyebilirler. Bazen 15 günlük iade süresinin bitmesini bekliyorlar.İnşallah hocam bakalım bir de fatura kesilecek mi bugün o var kesildi diyelim mail attık ertesi gün dönerler anca o da ayın 17' si oluyor vermeyebilirler bakalım.
Hocam fatura inşallah kesilir bugün diyelim o zaman.Başvuru tarihin önemli değil, faturan gerekli süre içinde kesilsin yeter. Zaten kodu hemen göndermeyebilirler. Bazen 15 günlük iade süresinin bitmesini bekliyorlar.
kod için vatan'a 2 günde 2 defa mail attım ancak hala gelen giden bir şey yok, sizde durum nasıl acaba?
bu fiyata 5070 ti bulsam düşünmeden alırdım varsın ısınsınÇok ısınıyor mu var mı kullanan?