1Yıldır daha doğrusu b580 çıktığı günden beri 2.pc de kart takılı daha driver sorunu yaşamadım. Bilmeden sallama . FPS Drop sorununu dahi çözdüleralabiliyorsanız 2. el 6800xt falan bakın, b580 bu fiyatta vram olarak çok iyi ama driver sorunları hala tam olarak çözülebilmiş değil.
0 sıkıntı limited edition ve sparkle titan kullandım uzun süre sorun yaşamadım tek CS2 de az fps veriyordu onun haricinde stabildi1Yıldır daha doğrusu b580 çıktığı günden beri 2.pc de kart takılı daha driver sorunu yaşamadım. Bilmeden sallama . FPS Drop sorununu dahi çözdüler
Aynen güncel oyunlarda 3 ay önceki driver ile büyük oranda çözmüşler ama demek istediğim hala bazı oyunlarda bu sorunun mevcut olması. Yoksa sıfır bu paralara alınabilecek en iyi kart bu kart. Güç verimliliği de çok iyi. Sadece konu sahibi 2.ele yönelmek isterse 14 bin seviyesine 6800xt-6900xt gibi kartlarda bulabilir araştırmayla. Eğer alırım dersede o kartlar daha mantıklı olabilir. Ha ben sıfır almak istiyorum derse de çok bir seçenek yok zaten B580 alınır. En azından intel frame gen gibi yazılımsal konularda sonradan piyasaya girmesine rağmen daha iyi bir konumda. Amd yi modcular ayakta tutuyor fsr 4 ve redstone tarafında direk çuvalladı amd.farklı oyunlarda bu problemin olmadığı oyunlar güncel suanki driver ile daha baskın problem olmayanlar karta optimize olmamasıyla ilgili bence o oyunun diğer testlere de bakın bence en mantiklisi normal 7500f ile 4060 b580 güncel son 3-4 ay'da yapılmış karşılaştırmalara. bakmak
bu ekran kartı tam 2k için üretilmiş. rx 7700xt den önce kullanıyodum 2k monitörde. performansı aşırı iyiydi ama ilk çıktığında almıştım ve o zamanlar çok sorunluydu. şuan sorunları büyük oranda çözmüşler ve 2k da 7700xt ve 4060ti dan daha iyi. ancak intelin kendi kartını almanı önermem. sparkle markasının 3 fanlı modeli var onu al ısı değerleri çok fark ediyo alırken araştırmıştım13.000 TL ye almaya değer mi sizce ? 2k monitörüm var
![]()
INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti | ITOPYA
INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile ARC B580 ITOPYA'dawww.itopya.com
Kanka bu kartın ikinci eli ne kadar. Bir de ryzen 5600 Asus b450 mk 3200 cl 16 16 gb ram ile dar boğaz yapar mıbu ekran kartı tam 2k için üretilmiş. rx 7700xt den önce kullanıyodum 2k monitörde. performansı aşırı iyiydi ama ilk çıktığında almıştım ve o zamanlar çok sorunluydu. şuan sorunları büyük oranda çözmüşler ve 2k da 7700xt ve 4060ti dan daha iyi. ancak intelin kendi kartını almanı önermem. sparkle markasının 3 fanlı modeli var onu al ısı değerleri çok fark ediyo alırken araştırmıştım
5600 ile darboğaz yapmaz özellikle 2k da. 2. elde piyasası ne bilmiyorum çok bulunmaz büyük ihtimalle ama ederi 8-9kKanka bu kartın ikinci eli ne kadar. Bir de ryzen 5600 Asus b450 mk 3200 cl 16 16 gb ram ile dar boğaz yapar mı
İstanbul dışı 8 bine bulunuyor. Denk gelmiyor istanbul içi 8 bin iyi midir? bu kart için 6 ay önce kuzenime 3070 ti aldık 8 bine ?5600 ile darboğaz yapmaz özellikle 2k da. 2. elde piyasası ne bilmiyorum çok bulunmaz büyük ihtimalle ama ederi 8-9k
8k ya çok iyi sıfır taksiitli de çok iyi. 3000 serisi bi kart kesinlikle önermem eskidi artık ve b580 daha iyiİstanbul dışı 8 bine bulunuyor. Denk gelmiyor istanbul içi 8 bin iyi midir? bu kart için 6 ay önce kuzenime 3070 ti aldık 8 bine ?
Bakalım nasip kısmet8k ya çok iyi sıfır taksiitli de çok iyi. 3000 serisi bi kart kesinlikle önermem eskidi artık ve b580 daha iyi