onun yerineAlıntıyı görüntüle
Kasam ile uyumlu olması ıcın beyaz ve rgb istiyorum
Alınır bu fiyata kaçmaz ram al geçAlıntıyı görüntüle
Kasam ile uyumlu olması ıcın beyaz ve rgb istiyorum
Kanka söylediğin şey çok mantıksız bu kadar para verilirmi aydınlatmaya 3400 lira aşırı fazlaonun yerine
![]()
Thermaltake Pacific R1 Plus DDR4 Bellek Aydınlatma Kiti
Thermaltake Pacific R1 Plus DDR4 Bellek Aydınlatma Kiti fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
böyle bir şey alıp siyah yerlerini beyaza boyayabilirsiniz. beyaz renklisini zamanında aramıştım ancak bulamamıştım. hala bulamadım.
bu videoda aydınlıkta nasıl oluyor görebilirsiniz
yani 13 bin liraya yeni ddr4 ram masrafı yapacağınıza aydınlatma seti bence daha mantıklı. ddr5 sete geçince de muhtemelen oluyordur. 10 bin tl masraftan kurtarmış olur.Alınır bu fiyata kaçmaz ram al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka söylediğin şey çok mantıksız bu kadar para verilirmi aydınlatmaya 3400 lira aşırı fazla
Tm argb rami aldıda adamın rami yok ramsiz napıcakyani 13 bin liraya yeni ddr4 ram masrafı yapacağınıza aydınlatma seti bence daha mantıklı. ddr5 sete geçince de muhtemelen oluyordur. 10 bin tl masraftan kurtarmış olur.
Adamın rami yok ram alıcak yayani 13 bin liraya yeni ddr4 ram masrafı yapacağınıza aydınlatma seti bence daha mantıklı. ddr5 sete geçince de muhtemelen oluyordur. 10 bin tl masraftan kurtarmış olur.
ddr5 yakın zamanda gecmeyi dusunmuorum mantıksız ve asırı pahalı geliyor.yani 13 bin liraya yeni ddr4 ram masrafı yapacağınıza aydınlatma seti bence daha mantıklı. ddr5 sete geçince de muhtemelen oluyordur. 10 bin tl masraftan kurtarmış olur.
ramim var ama 16gb, pc kasami vs beyaz aldıgım icin parcaları da yavas yavas beyaz yapıyorum. o yuzden 32gb beyaz argb ram aramaktayımTm argb rami aldıda adamın rami yok ramsiz napıcak
Adamın rami yok ram alıcak ya
Güzel ram hocam fiyatda fena değil alın benceddr5 yakın zamanda gecmeyi dusunmuorum mantıksız ve asırı pahalı geliyor.
ramim var ama 16gb, pc kasami vs beyaz aldıgım icin parcaları da yavas yavas beyaz yapıyorum. o yuzden 32gb beyaz argb ram aramaktayım
cirkin duruyo be kingonun yerine
![]()
Thermaltake Pacific R1 Plus DDR4 Bellek Aydınlatma Kiti
Thermaltake Pacific R1 Plus DDR4 Bellek Aydınlatma Kiti fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
böyle bir şey alıp siyah yerlerini beyaza boyayabilirsiniz. beyaz renklisini zamanında aramıştım ancak bulamamıştım. hala bulamadım.
bu videoda aydınlıkta nasıl oluyor görebilirsiniz
Valla mümkünse RAM işini sona bırak şuan piyasa fena. Ben 16GB RAMimi gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum piyasa düzelince değiştiririm şu paraları vermek hiç mantıklı gelmiyor.ddr5 yakın zamanda gecmeyi dusunmuorum mantıksız ve asırı pahalı geliyor.
ramim var ama 16gb, pc kasami vs beyaz aldıgım icin parcaları da yavas yavas beyaz yapıyorum. o yuzden 32gb beyaz argb ram aramaktayım
Bu işin oluru suan denk getirsen şuradan:e yok baska napayım