Yardım Bu ram alınır mı? 3600mhz cl18'den buna gecmek fps kaybettirir mi?

lux739

80+
Reaksiyon skoru
39
1773719732826.webp

Kasam ile uyumlu olması ıcın beyaz ve rgb istiyorum

Alıntıyı görüntüle
onun yerine

böyle bir şey alıp siyah yerlerini beyaza boyayabilirsiniz. beyaz renklisini zamanında aramıştım ancak bulamamıştım. hala bulamadım.

bu videoda aydınlıkta nasıl oluyor görebilirsiniz

Alıntıyı görüntüle
Alınır bu fiyata kaçmaz ram al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onun yerine

böyle bir şey alıp siyah yerlerini beyaza boyayabilirsiniz. beyaz renklisini zamanında aramıştım ancak bulamamıştım. hala bulamadım.

Kanka söylediğin şey çok mantıksız bu kadar para verilirmi aydınlatmaya 3400 lira aşırı fazla

Alınır bu fiyata kaçmaz ram al geç

Kanka söylediğin şey çok mantıksız bu kadar para verilirmi aydınlatmaya 3400 lira aşırı fazla
yani 13 bin liraya yeni ddr4 ram masrafı yapacağınıza aydınlatma seti bence daha mantıklı. ddr5 sete geçince de muhtemelen oluyordur. 10 bin tl masraftan kurtarmış olur.

yani 13 bin liraya yeni ddr4 ram masrafı yapacağınıza aydınlatma seti bence daha mantıklı. ddr5 sete geçince de muhtemelen oluyordur. 10 bin tl masraftan kurtarmış olur.
Tm argb rami aldıda adamın rami yok ramsiz napıcak

Adamın rami yok ram alıcak ya

ddr5 yakın zamanda gecmeyi dusunmuorum mantıksız ve asırı pahalı geliyor.

Tm argb rami aldıda adamın rami yok ramsiz napıcak

Adamın rami yok ram alıcak ya
ramim var ama 16gb, pc kasami vs beyaz aldıgım icin parcaları da yavas yavas beyaz yapıyorum. o yuzden 32gb beyaz argb ram aramaktayım

ramim var ama 16gb, pc kasami vs beyaz aldıgım icin parcaları da yavas yavas beyaz yapıyorum. o yuzden 32gb beyaz argb ram aramaktayım
Güzel ram hocam fiyatda fena değil alın bence

onun yerine

cirkin duruyo be king

3600 cl18 den 3600 cl16 ya oc denenir

Masraf yapılmaya değmez.

Ramde frekans düşürülmez heleki x3d siz bir işlemci ise.

Soğutmayı başarabilirseniz

3600 > 3733
Cl18 > cl16 bile mis gibi olur

Valla mümkünse RAM işini sona bırak şuan piyasa fena. Ben 16GB RAMimi gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum piyasa düzelince değiştiririm şu paraları vermek hiç mantıklı gelmiyor.

Hocam 13k sakın verme ddr4 e 16gb ddr5 alınıyor o paraya.
Ddr4 16gb ram ederi 3k
Ben 8x2 cl16 3200mhz ve b450m a pro max anakartı set halinde 3.5k ya aldım 1 ay önce

Hocam 13k sakın verme ddr4 e 16gb ddr5 alınıyor o paraya.
Ddr4 16gb ram ederi 3k
Ben 8x2 cl16 3200mhz ve b450m a pro max anakartı set halinde 3.5k ya aldım 1 ay önce
e yok baska napayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri